Fenerbahçe Kulubü'nün eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe taraftarının şu anki protestosunu Galatasaray'ın Fenerbahçe'den daha iyi futbol oynamasına bağladı.


Türk Kalp Vakfı'nın 10. Dünya Kalp Günü dolayısıyla düzenlediği etkinliğine katılan Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe ile ilglili önemli açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe taraftarlarının şu anki protetosunu Galatasaray'ın Fenerbahçe'den daha iyi futbol oynadığına bağlayan Ali Şen, "Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi futbol oynamasaydı bu protestolar olmazdı" dedi.


Efsane Başkan, "Galatasaray'ın Fenerbahçe'den daha iyi oyun oynaması ve daha üst sıralarda yer alması taraftarın tepkisine yol açmakta. Bu yüzden yönetim bunun çaresini acil bir şekilde bulmalıdır. 10. haftada oynanacak Galatasaray maçı yönetime tavsiyem çok iyi önlem alsinlar." diye konuştu.


Bir gazetecinin "Alex mi, Elano mu daha kaliteli ?" şeklindeki sorusuna ise Ali Şen, " Faklı özelliklere sahipler. Ama ben Alex'i tercih ederim." diye cevap verdi.


Başkan Aziz Yıldırım'ın Arda Turan'ı transfer etmek istemesine de eski başkan, "Arda iyi ve kaliteli bir oyuncu alabilirse iyi olur" dedi.