Steaua Bükreş maçı sonrası oyuncularına dört gün izin veren Alman hoca, İstanbul'da kalmayı tercih etti. Daum'un bu süre içinde Sportif Direktör Aykut Kocaman ile birlikte devre arası yapmayı düşündüğü transferleri masaya yatıracağı öğrenildi
Fenerbahçe'de futbolcularını dört günlüğüne tatile gönderen Teknik Direktör Christoph Daum, bu uzun araya rağmen mesaisine devam ederken, Alman hocanın devre arasında takıma bir santrfor alınması için çalışma yaptığı belirlendi.


Tecrübeli çalıştırıcının önümüzdeki günlerde yönetimle bir durum değerlendirmesinde bulunacağı ve transfer çalışmalarında izlenmesi gereken yolları rapor edeceği öğrenildi.

Yönetime rapor verecek


Sportif Direktör Aykut Kocaman ile birlikte çeşitli yabancı oyuncular ile ilgili transfer hazırlıkları yapan Daum, bu konudaki isteğini Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bildirip, devre arasında takıma destek isteyecek.


Bir süredir Brezilya ve Avrupa'da oyuncu arayışında olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın ön izleme çalışmalarını yürüttüğü bu oyuncuları tek tek yönetime sunacak. Beşiktaş derbisine kadar olan sürede bu konudaki hazırlıklarını yoğunlaştıracak olan Alman hoca, seçenekli olarak istediği oyunculardan özellikle santrforların üzerinde durulmasını talep edecek.

20'de 15 yaptı


Christoph Daum, sarı-lacivertli ekiple sezon başından bu yana çıktığı 20 resmi maçta 15 galibiyet elde etti. Süper Lig (11), UEFA Avrupa Ligi (8) ve TFF Süper Kupa (1) mücadeleleri olmak üzere takımıyla toplam 20 resmi maça çıkan Alman teknik adam, 3 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Daumlu Fenerbahçe, yüzde 75'lik bir galibiyet yüzdesiyle mücadele etti.