Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, taktik ağırlıklı geçti. Önce kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yapan sarı-lacivertliler, daha sonra iki takıma ayrılarak taktik çalışmaları gerçekleştirdi.

Alman teknik adam, antrenman öncesinde futbolcularıyla saha kenarında bir süre toplantı yaptı. Daum, antrenman bitiminde de futbolcularını saha ortasına toplayıp yine derbi maçla ilgili kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

VOLKAN DEMİREL KATILMADI
Antrenmana, bağırsak enfeksiyonuna yakalanan Volkan Demirel, hastalıkları süren Uğur ve Selçuk ile milli takım kamplarında bulunan futbolcular katılmadı.
Volkan Demirel, Uğur ve Selçuk’un tesislerde çalışmalarına devam ettikleri bildirildi.

KAZIM KORKUTTU




Sarı-lacivertlilerin kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptığı sırada, Kazım sol ayak bileğinden sakatlandı.

Saha kenarına gelen Kazım’a kulüp doktorları buz tedavisi uyguladı. Bu tedavinin ardından yeniden kramponlarını giyen Kazım, taktik çalışmaya katıldı. Ancak Kazım’ın bu çalışmalar sırasında da zaman zaman sektiği ve sol ayağını tuttuğu gözlendi.

TAKTİK ÇALIŞMA

Teknik direktör Daum, taktik çalışması sırasında Gökhan Gönül, Önder, Deniz, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Christian, Emre, Dos Santos, Alex ve Kazım’ı as takımda oynattı.

Önce as takıma prese karşı kendi sahasından çıkma çalışmaları yaptıran Daum, daha sonra da as takıma pres yaptırıp, kanatlardan atak yapmalarını istedi.

Alman teknik adam, çalışmayı sık sık durdurarak futbolculara yapmalarını istediği hareketleri anlattı.
Sarı-lacivertliler, yarın yapacakları antrenmanla derbi maçı hazırlıklarını sürdürecek.