İnönü hezimeti, F.Bahçe'de başarının arkasına gizlenen ütün sıkıntıları ortaya çıkardı.

Yönetim, Güiza-Semih'i bitiren Daum'a kızgın. Emre soyunma odasında "Bu takımda herkes kendini bir şey sanıyor" dedi
Güiza ilk 11'e alınmayınca "İspanya'dan gol atıp geliyorum, siz beni adam yerine koymuyorsunuz" deyip Samandıra'yı terketti
F.Bahçe sadece Beşiktaş'a 3-0 yenilmedi.. Ligde ve Avrupa'da zirve keyfi süren Kanarya, İnönü'de resmen darmadağın oldu.. Sahada kaybedilen 3 puanın dışında sakat veren, ceza alan ve didişen bir F.Bahçe vardı sahada.. İşte bitiş düdüğüyle son bulmayan sıkıntılar:

GÜİZA TAKIMI BIRAKTI GİTTİ
Cuma günü çalışmayı kimseye haber vermeden bırakıp soyunma odasına giden Güiza'nın kaçtığını anlayan Daum, Okçu'ya "Seni derbide düşünmüyorum" dedi. Güiza da hocasına "İspanya'dan gol atıp, asist yapıp geliyorum ama burada adam yerine konmuyorum. Bu maçta oynamayacağım da ne zaman oynayacağım.. Takımda 2 forvet var 2'si de yedek" dedi ve cumartesi sabahı kamptan ayrıldı.

KAZIM'I KİM DURDURACAK?
Bir taç pozisyonu yüzünden yan hakeme F..k you' diye bağıran Daum'un gözdesi Kazım, Alman hocanın resmen yüzünü kara çıkardı. Yazılan raporlar doğrultusunda 3 maç ceza verilmesi beklenen milli oyuncu K.Paşa, Trabzon ve A.Gücü maçlarında forma giyemeyecek.

EMRE TAKIMA FIRÇASINI ATTI
Emre Belözoğlu. Saha içinde renk ve kişi ayırt etmiyor. Rakiple ve hakemle uğraştığı kadar arkadaşlarını da devamlı 'kalaylıyor.' Daha önce Deivid ve Vederson'la tartışan milli oyuncu dün de 38'de Santos'a "Niye koşmuyorsun?" dedi.
Ama esas bombayı soyunma odasına sakladı. Arkadaşlarına "Futbol oynamıyorsunuz. Herkes kendini bir şey zannediyor" diyerek takım içindeki sıkıntıyı ortaya koydu.

YÖNETİMDE HEDEF DAUM
Yönetim, Daum'u suçlu buluyor. Güiza'nın neden oynamadığını anlamayan yetkililer, İspanyol'un sağlığıyla ilgili doktordan rapor isteyecekler. Çünkü yönetim, Avusturya'ya 1 gol, 1 asist yapan Güiza'nın oynaması gerektiğini düşünüyordu.