"Kazanma şansımız yüzde yüz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda Twente ile yapacakları maçta, kendilerini son haftalarda çok iyi performans sergileyen bir ekibin beklediğini söyledi.



Daum, De Grolsch Veste Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Yüksek bir konsantrasyonla maça başlayıp iyi bir neticeyle sahadan ayrılmak istediklerini kaydeden Daum, "Hepinizin bildiği gibi son neticelerimiz ve performansımız da iyi değildi. Şunu herkes bilsin bizim takımı kimse küçümsemesin. Bu takımın neler yapabileceğini bir çok maçta defalarca gösterdik. Bunu yarınki maçta bir kez daha göstermek istiyoruz" dedi.

Twente karşısında ilk maçta çok sayıda pozisyon bulduklarını hatırlatan Daum, "Yarın bizi son haftalarda çok iyi bir performans sergileyen bir ekip bekliyor. Ama ilk maçta da gördüğümüz gibi bir çok gol pozisyonu yakaladık. Bunu yarın da bekliyoruz. Oynadığımız iyi maçlarla avantajlı durumu yakaladık. Yarınki maçtan sonra da Twente’nin önünde olmak istiyoruz. Böyle maçları detaylar belirler. Dikkatli olmamız lazım. Yüksek bir konsantrasyonla maça başlayıp iyi bir neticeyle bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Daum, kazanma şanslarının ne kadar olduğu sorusuna, "Yüzde yüz" şeklinde yanıt verdi.