İlk 8 maçını kazanarak 52 yıllık lig tarihinin başlangıç rekorunu kıran Daum'lu F.Bahçe için şubat ayında rüzgar tersine esmeye başladı... Yılın en kısa ayı, sarı lacivertliler için tam bir kabus oldu.

22 günde çıktığı 7 resmi maçtan yalnızca 1 galibiyet alan F.Bahçe, bu ayda liderlikten indi, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti ve 5 önemli sakat verdi. 4 Şubat'ta 3-0 kazandığı Bursaspor kupa maçından sonra galibiyete hasret kalan sarı lacivertliler, sonrasındaki 6 resmi maçta gülmeyi unuttu.

Tersine çevirdi
Bu maçlardan 3'ünü kaybedip 3'ünde berabere kalan F.Bahç, 8 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. Sezon başlangıcındaki istatistikleri tersine çeviren Daum'un F.Bahçe'si gözünü yeni bir rekora dikti! Daum'lu Fenerbahçe, 4 maç daha kazanamazsa 7 yıl önce Oğuz Çetin-Tamer Güney ikilisinin kırdığı rekoru tarihe gömecek. Neyi o rekor? Resmi maçlarda üst üste maç kazanamama serisi..

2002-2003 sezonun 17. haftasında bayrağı Lorant'tan teslim alan Oğuz Çetin'le başlayıp Tamer Güney'le devam eden dönemde F.Bahçe tamamı lig olmak üzere 9 resmi maçtan galibiyet çıkaramayarak tarihe geçmişti!

Tur yok gurur var
Antrenman süresince yardımcıları Ayhan Tumani ve Koch ile yürüyüş yapan Daum, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada ise Bizim için sadece 1 yol kapandı. Tur atlamasanız da sizlerle gurur duyuyorum dedi.