Başkan dümene geçti!

Sabah Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla kahvaltı eden Aziz Yıldırım, öğleden sonraki idmanı da izledi. Fenerbahçe Başkanı'nın son derece neşeli oluşu dikkat çekti.



Sezon başında camiaya verdiği, “üst üste 3 yıl şampiyonluk” sözünün, daha ilk yılda tehlikeye girmesi üzerine ipleri eline alan Başkan Aziz Yıldırım, aylardır uğramadığı Samandıra Can Bartu Tesisleri’nden çıkmaz oldu. Gaziantep maçı öncesi, yönetici arkadaşlarıyla birlikte idmanları izleyen ve futbolcuların motivasyonunu artırmaya çalışan Yıldırım, dün ise neredeyse gününün tamamını Samandıra’da geçirdi. Yıldırım, sürpriz bir şekilde, sabahın erken saatlerinde Can Bartu Tesisleri’ne giderek, futbolcu ve teknik heyetin yaptığı kahvaltıya katıldı. İlk kez pazar sabahı tesislerde bir araya gelerek birlikte kahvaltı yapan Sarı-Lacivertliler, ikinci gün aralarında Başkan Yıldırım’ı görünce bir hayli şaşırdı. Kahvaltıda, yöneticiler Murat Özaydınlı, Nihat Özbağı ve Cihan Kamer yer aldı. Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların, rakiplerinin puan kayıpları nedeniyle neşeli bir kahvaltı yaptıkları belirlendi.

Volkan’la sohbet etti
Kahvaltının ardından tesislerden ayrılan Yıldırım, saat 17:00’de başlayan antrenman öncesi yine Samandıra’daydı. Manisaspor maçı hazırlıklarının ilk bölümünü izleyen Fenerbahçe Başkanı, bir ara kaleci Volkan ile ayak üstü sohbet etti. Sohbet sırasında Yıldırım ve Volkan’ın son derece neşeli oluşları ve zaman zaman kahkahalarla gülmeleri dikkat çekti. Antrenmanın ilk bölümünü izleyen Yıldırım, daha sonra tesislere girdi.

FANATİK