Kocaman'ın önündeki 4 büyük sıkıntı

Ligin başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe'deki belirsizlikler, ateşten gömlek giyen teknik adamı kara kara düşündürüyor

Göreve geldiği günden beri sorunlarla boğuşan, istediği transferler bir türlü yapılmayan, takım içinde disiplini sağlayamayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yüzü bir türlü gülmüyor.

İşte sarı lacivertli takımın hocasının göreve geldiği günden beri rahatsız olduğu faktörler:

ELEŞTİRİ BOMBARDIMANI
Spor camiasında yıllardır Alex'in F.Bahçe'nin hızını kestiği ve yavaş oynamasına sebep olduğu eleştirileri yapılmasına rağmen Kocaman, Young Boys maçında sambacıyı oyundan aldığı için eleştirildi. F.Bahçe Teknik Direktörü buna bir anlam veremediğini yakın çevresiyle paylaştı. Kocaman'ın Brezilyalıların yarattığı sorunlardan rahatsız olduğu biliniyor. Kocaman, Brezilya hegemonyasını yıkmakta kararlı.


KARŞILIK GÖREMEMEK
Futbolcularına her zaman yakın olan ve onlara kendisiyle istedikleri zaman konuşabilecekleri bir ortam hazırlayan Kocaman, karşılık görememekten şikayetçi. Kocaman, F.Bahçe'de rehavet havası yaratan bazı ouncuların gönderilmesini istiyor.

KADRO BELİRSİZLİĞİ
Yapılması gereken transferlerin hala gerçekleştirilememesi ideal kadro oluşumunda büyük sıkıntı oluşturdu.

GÜİZA VE DEİVİD SANCISI
Takımdan gönderilmesi düşünülen Güiza ve Deivid gibi oyunculara kulüp bulmakta sıkıntı yaşanıyor. Kocaman Kazım, Önder ve Volkan Babacan gibi isimlerin de bu fırsatı kullanamamalarından dolayı rahatsız.

-İnternetspor-