Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında yarın Bursaspor'la karşılaşacak Galatasaray'da hazırlıklar tamamlandı.

Sarı-Kırmızılı takımda kasığındaki ağrıları artan Arda Turan kadroya alınmazken, geçtiğimiz hafta takımla birlikte antrenmanlara katılan Milan Baros'un kadroya girdiği ve Bursaspor maçının ilerleyen bölümlerinde forma giyeceği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı takım Bursaspor maçi için çalışmalar yaparken, yöneticiler de bitmesine az bir süre kala transfer için çalışmalar yapıyor.

Ara transfer döneminin bitimine az bir süre kala ön libero arayislarina devam eden Galatasaray'ın şu an için önündeki en büyük engel Misimoviç olarak gözüküyor.

Galatasaray yönetimi, Anderlecht formasi giyen Arjantinli Lucas Biglia için girişimlerini sürdürürken bir taraftan da henüz takimdan ayrilmayan Misimoviç'e formül bulmaya çalisiyor.

Bosnak futbolcu için Galatasaray'a henüz resmi bir teklif gelmezken, yöneticiler yeni bir yabanci transferi halinde Zvjezdan Misimoviç'in sözlesmesini dondurmayi da planliyor.

Zvezdan Misimoviç sezon başında Almanya'da Wolfsburg, ardından Galatasaray'da forma giydiği için sadece Rusya'dan bir takıma transfer olabiliyor.

Boşnak futbolcu için henüz Rusya'dan ciddi bir teklifin yapılmadığı açıklandı.

Galatasaray, yabanci bir futbolcu alamazsa transferin son günlerinde Manisasporlu Yigit İncedemir'i renklerine katmak için pazarlıklara oturacak..