Türk Telekom Arena’da gelecek sezon Avrupa kupası maçları oynamak isteyen Galatasaray’da yönetim kurulu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Gaziantepspor’la yarın yapılacak rövanş öncesi kesenin ağzını açtı.

Başkan Adnan Polat ve kurmayları bu sezon ilk kez özel prim sistemini devreye sokarken, yarı final biletinin alınması durumunda Futbol Federasyonu’nun ödeyeceği toplam 550 bin doların (yaklaşık 880 bin lira) futbolculara dağıtılmasına karar verildi. Sarı-kırmızılıların kötü gidişat yüzünden zor günler geçiren futbolcuların motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmak için yoğun çalışma içine girdiği ve bugünkü yönetim kurulu toplantısında özel prim konusunun karara bağlanacağı öğrenildi. Toplantıda Cim-Bom’un kupadan elenmesi halinde uygulanacak ağır cezalar da gündeme gelecek.

Büyükşehir yenilgisi ardından kaosun içine giren sarı-kırmızılılar hareketli bir gün daha geçirdi. Saat 14.00’te tesislerde toplanan sarı-kırmızılı takım, 17.30’da yapılan antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcular ve teknik heyet akşam ise toplu halde Yeşilköy’de bir restorana giderek balık yediler.

Bu arada Florya’ya adeta üs kuran yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ dün de personel ve sağlık ekibiyle toplantılar yaptı. Sarı-kırmızılı idareci öğleden sonra ise teknik kadro ve futbolcularla bir araya gelerek sohbet etti.