Galatasaray'ın Fildişi sahilli ismi Emanuel Eboue Galatasaray Televizyonuna özel açıklamalarda bulundu.




Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Emmanuel Eboue, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

Takım hâlinde gösterdiklerinden performanstan memnun olduklarını ifade eden Emmanuel Eboue, "Uzun bir tatilden geldik. Futbolcular olarak işimiz kolay değil. Bir an önce eski formumuza dönmemiz gerekiyor. Kolay olmuyor ama takımın göstermiş olduğu performanstan da mutluyum. İyi gidiyor antrenmanlar. Hazırlık döneminin önemli olduğunu düşünüyorum ve iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Fildişili oyuncu, Fiorentina ile oynanacak dostluk maçı hakkında ise, "Bizi Şampiyonlar Ligi gibi çok önemli bir turnuva bekliyor. Şu ana kadar yaptığımız hazırlık maçları da ciddi maçlardı. Fiorentina maçı da çok önemli bir maç. Bu tip maçlar bizi hem lige hem de Şampiyonlar Ligi’ne hazırlıyor. Ljubljana maçı ilk ciddi maçımızdı. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ama Lazio maçında daha iyiydik. Savunma anlamında çok daha iyi işler yaptığımızı, takım olarak daha iyi oynadık. Özellikle bizi izlemeye gelen taraftarımıza iyi bir Galatasaray izlettirdiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Emmanuel Eboue, pazar akşamı Erzurum'da Fenerbahçe ile yapılacak olan TFF Süper Kupa maçı için de, "Hem camiamız için, hem taraftarımız için, hem de bizim için çok önemli bir maç. Sonuçta bir kupa. Futbolda her zaman ciddiyeti elinizde tutmanız gerekiyor. Çünkü ciddiyeti kaybettiğiniz zaman bir çok şeyi kaybedebilirsiniz" dedi.

Başarılı oyuncu, yapmaları gerekenin sakin kalıp çalışmalarını devam ettirerek Fenerbahçe ile oynanacak olan TFF Süper Kupa maçına hazırlanmak olduğunu sözlerine ekledi.



Webaslan.com