Sarı-Kırmızılı ekibin Tobol´u geçmesi halinde 3. ön elemedeki muhtemel rakipleri Sliema Wanderers ve Netanya vasat takımlar. Hangisi çıkarsa çıksın kaderi belli!



UEFA’nın Nyon kentinde Avrupa Ligi 3. ön eleme kura çekiminin ardından Galatasaray, Tobol’u elemesi halinde Sliema Wanderers (Malta)-Maccabi Netanya (İsrail) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Kadro ve başarı anlamında her iki ekibe de baktığımızda Kazak temsilcisi Tobol’dan pek bir farkları yok. Ancak İsrail temsilcisi Netanya’nın ilk maçta rakibiyle deplasmanda golsüz berabere kalması ve ikinci karşılaşmayı da sahasında oynayacak olması, onları bu turda bir adım öne taşıyor. Cim Bom’un Tobol’u geçmesi halinde ilk maçını 30 Temmuz tarihinde İstanbul’da, rövanşı ise 6 Ağustos’ta deplasmanda oynayacak.



Yabancı futbolcu yok!
1934 yılında kurulan Netanya, geçen sezon İsrail 1. Ligi’ni 4. sırada tamamladı. Teknik direktörlüğünü Nati Azaria’nın yaptığı ve toplam 5 şampiyonluğu bulunan Sarı-Siyahlılar’da kadroda bulunan futbolcuların tamamı İsrailli. Ülkenin önde gelen kulüplerinden biri olan ekip, Avrupa kupalarında daha önce yaptığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Sliema Wanderers ise 1909’da kuruldu. Onların kadrosunda ise 2 İtalyan, 1 Rumen futbolcu bulunuyor. Avrupa kupalarında toplam 76 maç yaparken, bu maçlardan 12 galibiyet, 3 beraberlik, 61 yenilgi aldı.

Maccabi Netanya (İsrail)
Kuruluş: 1934
Stadı: Sar-Tov Stadyumu (7.500)
Başkan: Daniel Jammer
T.Direktör: Nati Azaria
Renkleri: Sarı-Siyah
Başarıları: İsrail Ligi (5), State Cup (1), İsrail Lig Kupası (2), İsrail Süper Kupası (3), Toto Cup (1)
Yaş ortalaması: 26
Takım değeri: 3.000.000 Euro




TAKIMIN 11'İ
Lifshitz
Haimovic
Dgani
Saban
Samya
Gazal
Sabaa
Cohen
Magharbeh
Menashe
Yampolsky


Sliema Wanderers (Malta)
Kuruluş: 1909
Stadı: Ta’Qali Stadyumu (17.000)
Başkan: Steve Abela
T.Direktör: Stephen Azzopardi
Renkleri: Mavi-Beyaz
Başarıları: Macaristan Premier Ligi (26), Malta Kupası (20), Malta 1. Ligi (1), Malta Süper Kupası (2)
Yaş ortalaması: 28
Takım değeri: 2.500.000 Euro




TAKIMIN 11'İ
Agius
Muscat
Azzopardi
Mifsud
Failla
Fenech
Scerri
Triganza
Dronca
Woods
Ciantar

fanatik.ekolay.net