Rijkaard Bursa'dan ayrıldı!


Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile karşılaşacak olan ve Bursa'da Holiday Inn Otel'de kampta bulunan Galatasaray'ın teknik direktörü Frank Rijkaard, eşinin hastalanması üzerine apar topar ülkesi Hollanda'ya gitti.


Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Rijkaard'ın, hamile olan eşinin ciddi bir rahatsızlık sonucu sabaha karşı kamptan ayrılarak Hollanda'ya gitmek zorunda kaldığı ifade edildi.

Açıklamada, ''Bu ani gelişen olay karşısında yapılan durum değerlendirmesi sonucu teknik direktörümüzün ülkesine dönmesi sağlanmıştır. Bu nedenle bugün oynanacak Bursaspor maçında Frank Rijkaard'ın aramızda olamayacağını bildirir, eşine acil şifalar dileriz'' denildi.

Rijkaard'ın Hollanda'ya gitmesi üzerine Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Bursaspor maçında takımın başında Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'in olacağı öğrenildi.

Lig TV muhabiri Pınar Argün'ün verdiği bilgilere göre; gece 2'de eşinin rahatsızlandığı haberini alan Rijkaard'ın sabah saat 6'da Bursa'dan ayrıldığı belirtildi.

Alınan son bilgilere göre Frank Rijkaard'ın eşinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.