'Biz bu seneye bakıyoruz!'

Polat; Yıldırım'ın 3 sene, Demirören de 5 sene üst üste şampiyonluk sözü vermesinin hatırlatılması üzerine, “Biz bu seneye bakıyoruz, gerisini sonra düşünürüz” dedi.




14 Aralık 2009, Pazartesi
'Biz bu seneye bakıyoruz!'

Polat; Yıldırım'ın 3 sene, Demirören de 5 sene üst üste şampiyonluk sözü vermesinin hatırlatılması üzerine, “Biz bu seneye bakıyoruz, gerisini sonra düşünürüz” dedi.

* < Önceki Haber

* Sonraki Haber >

Bu Haberi Beğendiniz mi?

140 10

Bir haber için sadece bir kez oy kullanabilirsiniz
Yorum Yaz (2 Yorum)
DİĞER HABERLER

* Aslan Graz yolcusu!
* Transfer operasyonu başlıyor!
* 'Tünelin ucunda final görünüyor!'
* Keita: Yine yedek olmak istemiyorum
* 'Yönetim artık ses yükseltsin'
* Lincoln'e son talip
* 'Kris Boyd'u bırakmayız!'
* Leo Franco rekora doğru!
* Aslar götürülecek ama...
* İzin bitti, mesai bugün

Tüm Haberler
Yorum Yaz Arkadaşına Gönder YazdırHaberi Paylaş
kapat

Facebook

Mixx

Delicious

Stumble Upon

Twitter

Friend Feed

Google

Digg

Yahoo

Reddit

Myspace
Galatasaray-'Biz bu seneye bakıyoruz!'

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programında önemli açıklamalar yaptı. Süleyman Rodop’un sorularını yanıtlayan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Aziz Yıldırım’ın 3 sene, Yıldırım Demirören’in de 5 sene üst üste şampiyonluk sözü vermesinin hatırlatılması üzerine, “Biz bu seneye bakıyoruz, gerisini ondan sonra düşünürüz” cevabını verdi. Rijkaard’ın hocalığından, Arda’nın da kaptanlığından çok memnun olduğunu kaydeden Başkan, Elano’yla da sürekli görüştüğünü, adaptasyon sürecini tamamladığında çok başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

‘Hakemler gelişmeli’
Polat, Futbol Federasyonu ve hakemler konusunda ise şunları söyledi: “Yabancı hakeme ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Mevcut hakemleri geliştirmek, daha iyi eğitmek, daha iyi maç yönetmelerini sağlamamız lazım. Futbol Federasyonu ile nerede görüştüğümüz önemli değil. Önemli olan hakemlere nasıl daha iyi çözüm bulabiliriz sorusudur.”