Aslan'ın Ali Turan savaşı

Galatasaray ve Kayserispor transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Cim Bom Ali Turan için bastırıyor, oyuncu gelmek için can atıyor, Kayseri Yönetimi ise satmamakta diretiyor.




Transferde atağa kalkan Galatasaray, yine sert bir kayaya çarptı. Savunmaya takviye için Ali Turan’ı gözüne kestiren Sarı-Kırmızılı yönetim, Kayserispor engeliyle karşılaştı. 26 yaşındaki stoperi devre arasında kadrosuna katmak isteyen Cim Bom, oyuncunun menajeriyle büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Ali Turan’ın da Galatasaray forması giymek için can attığı öğrenildi. Ancak Kayserispor Yönetimi Ali’yi bırakmamakta kararlı. Gerek Başkan Recep Mamur, gerekse transfer işleriyle ilgilenen Süleyman Hurma her fırsatta Ali Turan’ı devre arasında kesinlikle bırakmayacaklarını dile getiriyorlar. Ancak Cim Bom’un elinde, tecrübeli savunma oyuncusunun Galatasaray’a gelmek istemesinin dışında bir koz daha var.

Ya Ocak’ta ya da bedavaya!



Kontratı sezon sonunda bitecek olan Ali Turan, Kayserispor’la sözleşme yenilememesi halinde, Galatasaray’la ön protokol yaparak gelecek sezon herhangi bir bonservis bedeli ödenmeden Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olabilecek. Galatasaray Yönetimi hamlelerini işte bu ihtimali de düşünerek gerçekleştiriyor.

Zordur Kayseri’den futbolcu almak!


Cim Bom’un Kayserisporlu bir futbolcuya talip olması, Anadolu kulübünden de “Satmıyoruz” yönünde açıklamalar gelmesi, gündeme pek de yabancı olmayan bir konu. Henüz yakın geçmişte Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için benzer şeyler yaşanmış, Galatasaray’ın renklerine bağlamak istediği bu iki oyuncuyu takımda tutmak isteyen Kayserispor Yönetimi, dört bir tarafa “Satmıyoruz” pankartı astırmıştı. Ancak sonunda baskılara dayanamayıp, Galatasaray’a olmasa bile, Gökhan Ünal’ı Trabzonspor’a, Mehmet Topuz’u da Fenerbahçe’ye vermeyi kabul ettiler. Bundan sonra da bu yaşananlara çok yakın bir senaryo izlenecek gibi görünüyor.