Kardemir Karabükspor'da Yücel İldiz'in istifası ile boşalan teknik direktörlük görevi için kısa süre önce ön anlaşma yapılan Bülent Korkmaz, düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.


Kırmızı-mavili kulübün Metin Türker Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, kulüp başkanı Nevzat Şahin, basın sözcüsü Ziya Alak ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Teknik direktör Korkmaz, törende yaptığı açıklamada, çok büyük ve önemli bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu, bundan sonra Kardemir Karabükspor'un menfaatleri için çalışacağını söyledi.

Takımı uzun süredir takip ettiği için tanıdığını, böyle bir kulübün Türk futbolu için bir şans olduğunu dile getiren Bülent Korkmaz, şöyle dedi:

''Takımın benden önceki teknik direktörü Yücel İldiz hocama, ben küçüğü olarak teşekkür ederim. Bu takımda çok önemli başarılar elde etti. Şu anda çok önemli bir süreçteyiz. Bu süreci sakin, sabırlı ve çok çalışarak atlatacağız. Bu kadar önemli ve saygın bir kulübün daha iyi yerlerde olması gerekir. Biz de bunun için çalışarak, bütün mesaimizi harcayacağız. Kulüp, şehir, taraftar ve futbolcular olarak bir takım olmalıyız. Başarılar bu bütünlük olduğunda gelir. Bundan sonra her maç bizim için önemli ve kazanılması gerekir. Bir önceki yıldan daha iyi olmalıyız.''
Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise Bülent Korkmaz ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ''Ben ve arkadaşlarım Bülent Korkmaz'a inanarak, güvenerek bu görevi teklif ettik. O da sağ olsun kabul etti. Bizim için Bülent hocamız Türkiye'nin en iyi hocasıdır. Onunla çalışmak bizim için de kendisi için de iyi olacaktır. İlerde umarım buradan iyi anılarla ayrılır. Taraftarımızın hocamıza bizim inandığımız gibi inanmasını, desteklediğimiz gibi desteklemesini, arkasında değil yanında olmasını istiyoruz. Allah bizi ve hocamızı mahcup etmesin'' diye konuştu.
Daha sonra Korkmaz ve Şahin, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra gazetecilerin objektiflerine poz verdi.