TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde 29 yaşındaki Sibel Yeşer Güler yolun karşısına geçmek isterken, kapalı kasa minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Yolun trafiğe kapalı olmasına rağmen sürücüler tarafından kullanılması ise dikkatlerden kaçmadı.

dün akşam saat 22.30 sıralarında Bülent Ecevit Bulvarında meydana geldi. Sibel Yeşer Güler, 7 yaşındaki oğlu ve kız kardeşi Büşra Yeşer ile birlikte evlerine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Güler, ilk etapta plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kapalı kasa minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sibel Yeşer Güler yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aracın ablasına çarpmasına tanık olan Büşra Yeşer gözyaşlarına hakim olamadı. Yeşer, "Ablacığım ölme, ne olursun. Canım ablam, seni seviyorum" diyerek ağladı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, düşen tampon parçasından yola çıkarak Güler’e çarptığı belirlenen 10 YH 192 plakalı minibüsü buldu ve sürücüsü Dursun Odak’ı gözaltına aldı. Odak, ifadesinde, neye çarptığını bilmediğini ve olayı polislerden öğrendiğini söyledi. Soruşturma sürüyor.

Öte yandan kazanın yaşandığı yolda ''yol çalışması nedeniyle yol trafiğe kapalıdır'' tabelası bulunmasına karşın, yolun sürücüler tarafından kullanılması dikkatlerden kaçmadı.