Düğünde havaya ateş etmeye çalışan kişinin silahından çıkan saçmalar 1'i ağır 4 kişiyi yaraladı



İnegöl'de bir düğünde havaya ateş edilen silahtan çıkan saçmalar, 1'i ağır 4 kişiyi yaraladı. Yaralılar ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay İnegöl'e bağlı Tüfekçi Konak Köyünde saat 23.30 sıralarında meydana geldi, Engin Ünver (24) ile Hümeyra Ünver'in (22) düğün cemiyetinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, 'kesme av tüfeği' diye tabir edilen silahla havaya ateş etmek istedi. Silahın birden ateş alması sonucu düğüne davetli olarak gelen Yahya Canseven (25), Osman Uçar (25), Emirhan Baykoz (16) ve Hayri Civ (25) silahtan çıkan saçmaların vucutlarının çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu yaralandı.
Yaralılar önce çevreden bulunan özel otomobillerle götürülmek istendi. Köye çağırılan ambulanslara yolda bindirilen yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi.
Yaralılara burada yapılan ilk müdahalenin ardından müşahade altına alınırken,durumu ağır olan Osman Uçar hemen ameliyata alındı.
Acil servis önüne gelen yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma ekipleri ateş eden zanlın yakalanması için çalışma başlatırken olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.


Mesaj kasana bende mesajla cevap veririm.:guns: HIGH FIVE !
cCc Glork Dikecek Terzi Açacak cCc