Zombilerle bowling oynamaya ne dersiniz?



Atışlar esnasında parkur üzerinde bir takım logolar yer alıyor; kurt adam, barikat, lahana topu, bal kavanozu, buz topu gibi. Eğer bunlardan bir ya da birkaçını tutturabilirsek, envanterimize ekleniyorlar. Kendi atışlarımızı tamamladıktan sonra sıra, rakibimize geliyor. İşte şimdi, bu özellikleri kullanabiliriz demektir. Rakibiniz henüz atış yapmadan önce zemine barikat kurarak topun gidişini engelleyebilir, bal dökerek yavaşlamasını sağlayabilir, kurt adam yerleştirerek topun yönünü değiştirebilir ve dahasını yapabilirsiniz. Tabii ki şansınız yaver gitmezse bu yöntemlere siz de maruz kalabilirsiniz.

Dış etkenlere aldırmayın
Diyelim ki çok önemli bir atış yapacaksınız. Doğal olarak tüm konsantrasyonunuzu, yapacağınız hareketlere odaklamalısınız. O sırada birisi çıkıyor ve dikkatinizi dağıtmak için size laf atıyor; "Sen öldün", "daha herşey bitmedi", "senin kaderin benim ellerimde, "sana açıyorum" gibi tahrik edici sözcükler, bir nebze de olsa moralinizi bozabilir.

Oyunun görsel kalitesi yeterli düzeyde. Çizgi tarzda hazırlanan tasarımlar ve zombilerin komik hareketleri gayet iyi. Bunlara rağmen, cisimlere yaklaştıkça düşen detay seviyesini de eklemeyi unutmayalım. Ana menüde çalan klasik zombi teması ve sert tonlardaki melodiler de yeterli. Sonuca gelirsek Zombie Bowl O Rama, kesinlikle eğlenceli bir oyun. Denemenizi tavsiye ederim, ama ne yazık ki devamlılık sağlayabilecek bir yapım değil.