Minecraft Gift Code Nedir?

İngilizcesi amatör seviyede bile olan birisinin rahatlıkla anlayabileceği bir şey aslında. Fakat ne işe yaradığını ve tam olarak ne olduğunu bilmek isteyenler için işte anlatım başlığı..

Minecraft Gift Code tam olarak kullanıcının Minecraft hesabını Premium yapmasına işe yarayan bir kod. Şahsen benim Minecraft’ta en iyi bulduğum bir özellik. Bu kodları ister bir arkadaşımıza verebilir, istersek de bizim forumda yaptığımız gibi yarışmalar düzenleyerek verebiliriz. Gift Code’lar birkaç ay önce Minecraft.net’te 14.95€ ‘ya satılmaktaydı fakat yeni oyun sürümüyle beraber 19,95€ 'ya çıkarılmış, yani bir Premium hesapla aynı değerde.
İnternette gezinirken rastladımda şöyle bir görüntü gördüm;


Öncelikle şunu belirtmek isterim ki "Minecraft Gift Cod Generator" diye bir uygulama vs. yoktur Minecraft Gift Code'ları 12 rakamlı aynı kontör(tl) gibilerdir. Yani atıp tutarak veya bu tür programlar yardımıyla bulmanız mümkün olamaz..

Sizde satmak/hediye etmek veya yarışma düzenlemek için bir Gift Code edinmek isterseniz;
http://www.minecraft.net/store/gift adresine hesabınızla giriş yaparak Gift Code alabilirsiniz. Ödemeyi yaptıktan sonra Gift Code e-posta adresinize yollanacaktır. Ayrıca panelinizde Gift Code'un hangi kullanıcı tarafından kullanıldığıda görüntülenmektedir.

Umarım detaylı bir anlatım olmuştur, soru ve sorunlarınızı bu başlık altında belirtirseniz yardımcı olacağım.