NBA Değil MBA (Moda Basketbol Ligi)


New York'ta gerçekleşen Moda Haftası boyunca gördük ki her geçen gün moda dünyasına adım atan NBA yıldızı sayısı hızla artıyor. Mutlaka lokavtın da etkisi vardır ancak Moda Haftası boyunca defilelerde hep ilk sıralarda NBA yıldızlarını gördük. Tabii bir de Kris Humphries'i… O bir NBA yıldızı değil ama o bir sosyete yıldızıyla evli olduğundan ön sıradaki koltuğu o da kaptı. Hatta Orlando Magic'in süper yıldızı Dwight Howard geldiği Uzak Doğu turundan ayağının tozuyla Abbey Dawn ve Marithe & Francois Girbaud Moda Şovu’na yetişti ve podyuma bile çıkmayı başardı. Elinde dev bir dünyayla rol alan Howard'ın podyuma yakışmadığını da kimse söyleyemez. Daha sonra Francois Girbaud ile bir araya gelip sohbet eden Howard etraftaki herkesi güldürmeyi başardı.

NBA şampiyonu Dallas Mavericks'in tecrübeli yıldızı Shawn Marion ‘Bebe Black Show’ defilesini Sammi ‘Sweetheart’ Giancola ile izledi. Kral LeBron James ise Michael Bastian koleksiyonunun tanıtıldığı defilede en ön sırada yerini ünlü modacı Stefano Tonchi'nin yanında aldı. Sonra da defile bitince tasarımcı Michael Bastian'ı buldu ve onu tebrik etti. Tam bir moda arısıydı LeBron James, vallahi abartmıyoruz. NBA Finalleri’nin son çeyreklerinde bu kadar olayın içinde olmak isteseydi sonuç çok farklı olabilirdi. En azından Miami Heat adına daha kötü olmazdı! Söz hazır Miami Heat ve Heatles'dan açılmışken tabii ki Dwyane Wade ile Chris Bosh da Moda Haftası’nı kaçırmadı. Wade genelde Anna Wintour ile takıldı. Bosh ise eşi Adrienne Williams ile birlikte defileleri izledi. Carmelo Anthony ve eşi LaLa Vasquez kendilerini evinde gibi hissettiler v o kadar uyum sağladılar ki görmeye değerdi. Melo markacı Tommy Hilfigher ile uzun süre sohbet etti.

Tabii New York, Moda Haftası, defileler dendiğinde kim olmazsa olmaz? Kim Kardashian ve eşi Kris Humphries de oradaydı. Hatta ‘Takım Kardashian’ oradaydı desek daha doğru olur her halde. Kim ve Kris'in yanı sıra abla Kourtney Kardashian ve kız kardeşler (aynı anne Kris, farklı baba Bruce Jenner) Kendall ile Brody Jenner hep birlikte Abby Dawn by Avril Lavigne ilkbahar koleksiyonunun tanıtım defilesini izledi. Zaman, zaman burada Kris Humphries adına üzüldüğümüzü dile getirdik. Fino köpeği gibi oradan oraya dolaştırılıyor diye… Bir tek tasması yok diye düşünmekten kendimizi alamadık. Ancak defileyi izlerken gördük ki adam mutlu. Hatta kocası, pardon eşi Kim onun göz kaçamakları bile yapmasına izin veriyor. Adam Takım Kardashian'ın bir parçası olduğundan hayatını yaşıyor. Lamar Odom bile üçüncü kız kardeşi kapmış ve nerelere gelmişti? Belki biz baştan bile yanlış düşünüyoruz? Go Kris Go! Seni bir daha parkelerin üzerinde görmezsek hiç şaşırmayız. En azından ligin adı NBA değil MBA olana kadar…