"Boğa" Rose Geldiği Yeri Unutmadı


NBA MVP'si Derrick Rose, Chicago'nun fakir güney tarafından büyüdü. Rose organize basketbol oynamaya başlamadan önce Murray Park Playground potalarında basketbol yeteneklerini geliştirdi.

Şimdi Rose menajerliğini yapan Wasserman Foundation firmasının maddi katkısı ve önderliğinde Powerade ve Wilson Sporting Goods firmalarının desteğiyle eski Park'a yeni bir düzen getirdi. Potaların yenilendiği, pırıl pırıl asfalt bir sahanın yapıldığı "yeni" Murray Park Playground'un açılışına civarda oturan yaklaşık 100 çocuk katıldı.

Bu arada basının da büyük ilgisini çeken açılışta, Rose Avrupa'dan çok ciddi bir teklif aldığını ama henüz düşünmek aşamasında olduğunu belirtirken, yeni Adidas reklamı "Unleash The Bull" filminin teaserında da söz etti.

Rose'un eski mahallesine getirdiği yeni park belki de başka Derrick Rose'ların yetişmesine neden olacak. Ancak ne olursa olsun, çocuklara spor yapabilecekleri yeni bir tesis kazandırarak onların belki de uyuşturucu satıcılarının, çete üyelerinin tuzaklarına düşmelerini engelleyecek.

Bu arada Rose'un yeni reklamı "Boğayı Salıverin" kısa tanıtımı da büyük ilgi çekti.

İşte o teaser!