Çılgın Başkan Obama'ya Döndü
Kobe Bryant'ın İtalya'da sadece bir resmi maçı Bologna formasıyla oynaması için $ 2 milyonu gözden çıkaran Virtus Bologna Başkanı Claudio Sabatini ABD Başkanı Barak Obama'ya yardım için mektup yazdı.

Kobe Bryant'ın 40 dakika için $ 2 milyonu kabul etmemesi üzerine Sabatini mektubunda "Amacım bu zor zamanlarda NBA'in en büyük yıldızını çalmak değil. Amacım sadece Bolognalı ve İtalyan basketbolseverlere bu inanılmaz süper yıldızı bir maç için izlemelerini sağlamak. Basketbolu ne kadar sevdiğinizi ve dünkü konuşmanızda NBA Lokavtına ne kadar üzüldüğünüzü belirttiğiniz için Kobe Bryant'ı sadece bir maç için İtalya'da görmenin de sizin için bir önemi olacağını düşünüyorum." şeklinde bir mektup yazdığını açıklayan Sabatini anlaşılan vazgeçmeyecek.

Kobe Bryant, LeBron James, Dwight Howard, Dwyane Wade seviyesindeki süper yıldızların açıkçası kontrolleri onlara milyonlarca dolar sponsorluk paraları ödeyen spor ayakkabı firmalarında. Sabatini'nin Beyaz Saraya yazdığı mektup ses getirebilir, ama bize sanki Nike'ın CEO'sunu ikna edebilmek daha etkili olur gibi geliyor.