Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (18 - 23 Nisan 2011)
Mart ayının yorgunluğunu ufak ufak atmaya başladığımız 2011 yılında, son birkaç haftadır oyun sektörü yeni oyun çıkışı bakımından oldukça sakin geçiyor. Bu sakinlik ise bu hafta yerini adeta tekme, tokat ve aparkatlara bırakacak!

Evet sizinde tahmin edebileceğiniz gibi uzun süredir özlemini duyduğumuz yeni Mortal Kombat oyunu bu hafta çıkışını yapıyor.Peki sizin savaşçınız hangisi?
Serinin en önemli karakterlerini bünyesinde barındıran oyun ayrıca zengin oyun modları ile de oyuncuları uzun bir süre oyalayabilecek bir kapasiteye sahip. PS3 versiyonu Kratos'un vuruşları ile şenlenecek olan oyun hikaye olarak ise ilk üç oyunu kapsayacak. Scorpion, Sub-Zero, Lui Kang, Kung Lao, Raiden, Mileena ve diğerleri.....

Bu hafta ayrıca portal geçişleride ardı ardına açılıyor. Tam yüzeye çıktık derken kendimizi birkez daha ölümcül bulmacaların içerisinde bulacağımız Portal 2, co-op modları dışında PS3 ve PC arasındaki Steam bağlantısı ile de bir hayli farklı geliyor.

Bu hafta ayrıca Socom 4, Operation Flashpoint: Red River ve Conduit 2 gibi önemli yapımlarda çıkışını yapacak. İşte bu haftanın kayda değeroyunları ;




Mortal Kombat - PS3, Xbox 360


Portal 2 - PC, PS3, Xbox 360


Section 8: Prejudice - Xbox 360

Black Mirror 3 - PC


Puzzle Bubble Universe - 3DS


Operation Flashpoint: Red River - PC, PS3, Xbox 360


Final Fantasy IV: CC - PSP


Socom 4 - PS3


The Conduit 2 - Wii


Red Johnson’s Chronicles - PS3