Max Payne yalnızca bir devam oyunu değil !
Max Payne 3'ün ekran görüntüleri ve detayları açıklandıkça, kendinizi Bruce Willis'e benzeyen sarhoş bir adamın hayatına balıklama dalarken hayal ettiğinizi biliyorum ama yanılıyorsunuz. Edge dergisinin son haberine göre Rockstar oyunla ilgili yepyeni detayları ortaya koydu

Max Payne 2'den 8 yıl sonra devam oyunu geliyor olsa da, hikayenin anlatılışı çok farklı olacak diyen Rob Nelson bakın açıklamasına nasıl devam etti:

Sürekli olarak hikayenin içerisindeki zamanla oynuyoruz. Zamanda ileri ve geri giderek oldukça agresif bir kurgu yaptığımızı ve bunun daha önce yapmış olduğumuz hiçbir oyuna benzemediğini belirtmem gerekiyor. Hikaye size Max Payne'in nasıl alkolik olduğunu sindire sindire anlatacak.

Oyunu 2009 yılında piyasaya sürmeyi planlıyorduk ama önce 2010 ardından da 2011 yılına ertelemek zorunda kaldık. Çünkü hikaye üzerinde yaptığımız detaylandırmalar işlerimizi oldukça zorlaştırdı diyerek açıklamasını noktaladı.

Rockstar Games oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yapmazken, 2011 ile 2012 arasında bir tarihte piyasada olması bekleniyor.