Dünyanın en çok oynanan multiplayer FPS oyunlarından olan Call of Duty: Black Ops, bu hafta sonu herkese çifte XP verecek… Detaylar için haberimize tıklayın!

The First Strike Pack adlı harita paketi sonrasında dün yayınlanan Escalation ile oyun süresini daha fazla artıran Call of Duty: Black Ops, bu hafta sonu oyunculara çift deneyim puanı (XP) verecek! (Call of Dead Geliyor)
Trayarch'ın daha önce belirttiği 2X XP kampanyası, Escalation adlı harita paketinin çıkışı şerefine bu hafta sonu başlıyor. Elbette bu çifte XP kazanma süresi çok uzun sürmeyecek. 6 Mayıs Cuma günü başlayacak olan kampanya, hafta sonu bitimi ile sona erecek.

Escalation Geldi!

Escalation, şimdilik sadece Xbox Live üzerinden indirime sunuldu. 1200 Microsoft Points karşılığında kullanıcılarla buluşan Escalation'ı şimdiden Xbox 360 indirme köşenizde hazır tutabilirsiniz. Ürün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Call of Duty: Black Ops için çıkan Escalation harita paketinde 4 adet multiplayer harita bulunurken, 1 tane de zombi haritası yer alıyor ve bu eklenti toplam 987 MB boyutunda