TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile oyunseverlere sunmaya devam ediyor. TTNET’li oyunseverler Playstore ürünlerini faturalarına yansıtarak, 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında ağustos ayı boyunca TTNET faturası ile ödemelerde tüm oyunlarda geçerli olan %25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, Playstore’da hayata geçirdikleri taksit seçenekleri ve indirim fırsatıyla, oyunseverlere daha kolay alışveriş imkanı sunduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Türkiye’nin ilk ve tek online oyun mağazası olan Playstore, sunduğu uygun ödeme koşulları ve güvenli alışveriş olanağı ile kısa sürede oyunseverlerin buluşma noktası haline geldi. Playstore olarak ödeme kolaylığında şimdi bir adım daha ileri gidiyor ve TTNET faturası ile yapılan alışverişlerde 12 aya varan taksit seçenekleri sunuyoruz. Ayrıca tüm oyunlarda % 25 indirim fırsatı ağustos ayına özel olarak sunduğumuz diğer bir ayrıcalık. Yenilenen içeriğimiz ve sunduğumuz fırsatlarla hitap ettiğimiz kitle her geçen gün daha da büyüyor.”

Tüm Playstore ürünlerinde geçerli olan taksit seçeneği ve ağustos ayına özel indirim fırsatı ile oyunseverler, Max Payne 3’den Modern Warfare 3’e, Ghost Recon Future Soldier’dan Grand Theft Auto 4’e kadar 1000’e yakın farklı PC ve Mac oyununa uygun fiyatlarla ulaşıyorlar. Kullanıcılar aynı zamanda 2012 yılında satış rekorları kırması beklenen; Call of Duty Black Ops II, Hitman Absolution ve Far Cry 3 gibi oyunları, ön sipariş ile satın alıp dünya ile aynı anda indirerek oynamaya başlayabilecekler.