Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Company of Heroes: Tales of Valor ÇİKTİ

  1. #1
    hartgame
    Yedek Oyuncu

    Company of Heroes: Tales of Valor ÇİKTİ



    FOR THE FATHERLAND!

    Relic Entertainment tarafından geliştirilen ve THQ tarafından 2006 yılında piyasaya sürülmesiyle beraber RTS türünde gerek grafik olarak, gerek oynanış olarak bir çok devrim yapan Company of Heroes, 2. ek paketi Tales of Valor ile tekrar karşımızda. Bildiğiniz gibi 1. ek paket olan Opposing Fronts ile beraber İngiltere (2. Ordu) ve Alman Panzer Elite (Panzer-Lehr-Division) oyuna dahil olmuştu. 2. ek paketin duyurulmasıyla beraber bütün fan portallarında akla gelen ilk şey; Ruslar yada Japonlar oyuna dahil olacak mıydı? Maalesef Tales of Valor'da Doğu Cephesi ve Pasifik yer almıyor. Esasen oyunun şu anki durumunu düşününce Ruslar yada Japonların eklenmesi hiç de mümkün görünmüyordu. Tarihe bakarsak, mevcut oyundaki Amerika ve İngiltere savaş zamanı müttefikleri olan Ruslarla hemen hemen hiç aynı cepheyi paylaşmadılar. Aynı durum Almanya ve Japonya için de geçerliydi. Ve bu çoklu oyunculu kısım için büyük sorunlar yaratırdı. Örneğin Ruslar oyuna eklencek olsaydı Operation Barbarossa (Almanya'nın Rusya'ya saldırsı - 1941) gibi bir savaş mutlaka işlenmek zorunda kalınacaktı ve bu da oyunun başlı başına değişmesi anlamına geliyordu. Çünkü Rusya'nın işgali sırasında yıl 1941'di ve dolayısıyla silah teknolojisi savaşın son zamanlarına göre epey gerideydi. Örneğin oyunun vazgeçilmezlerinden olan StG44 (Sturmgewehr 44) taaruz tüfeği ve savaşın en başarılı tank yok edicisi olarak kabul edilen Jagdpanther ilk olarak 1944'de hizmete girmiştir. Aynı şekilde Rusların ektili silahlarından olan PPSh-41 ancak Alman saldırısından 4 ay sonra hizmete girebilmiştir. Yani oyuna Rusya'yı eklemek başlı başına yeni bir oyun yapmak demek anlamına geliyordu. Aynı durum Pasifik; Amerika ve Japonya savaşı için de geçerli. Bu 2 önemli cepheyi oyuna dahil etmek bu yüzden çok güç. Relic Entertainment'dan gelen dedikodular bunun ancak "Company of Heroes 2" ile beraber mümkün olabileceği yönünde. Company of Heroes'un hikayesi ilk olarak D-Day (Meşhur Normandiya Çıkarması; 6 Haziran 1944) harekatıyla başladı ve Opposing Fronts ile yine D-Day sonrası çarpışmalarla devam etti. Tales of Valor da aynı şekilde D-Day sonrasını konu alıyor.




    Company of Heroes: Tales of Valor her ne kadar bir ek paket olarak görünse de, daha önce çıkan diğer Company of Heroes oyunları gibi tek başına oynanabilir olarak çıktı. Yani Tales of Valor'u oynamak için Company of Heroes ya da CoH: Opposing Fronts'a ihtiyaç duymuyorsunuz. Oyun 3 yeni senaryo, 3 yeni çoklu oyuncu modu, çoklu oyunculu kısım için bir çok yeni harita ve 9 yeni araç ile beraber geliyor. 2. Dünya Savaşında yaşanmış gerçek olayları konu alan bu senaryolar ile savaşın acımasız atmosferini soluyoruz. Tek rahatsız edici konu senaryolar epey kısa sürüyor ve her birini bir kaç saat içinde bitirebiliyorsunuz. Her senaryo kendi içerisinde 3 görevden oluşuyor. Senaryoların ikisini Alman, birini ise Müttefik kuvvetleri kontrol ederek oynuyoruz. Kişisel olarak Company of Heroes'u bir bakıma da bu yüzden çok seviyorum. Bizlere sadece Müttefikler değil, Alman kuvvetleriyle de oynama şansını tanıyor. Amerikan propagandasından en büyük zararı gören oyun sektöründe neyseki Relic Entertainment gibi objektif çalışabilen yapımcılar da var.

    Senaryo: Tiger Ace

    Tiger Ace, Fransa'nın Villers-Bocage şehrinde geçiyor. 2. Dünya savaşının en başarılı ve en ünlü tank kumandanı olan SS-Hauptsturmführer (Yüzbaşı) Michael Wittmann, Doğu Cephesindeki başarılarıyla Knight's Cross (Şovalye Haçı)'na layık görülmüştü. Doğu Cepehesindeki büyük başarısından sonra kendisini Fransa'da bulacak ve İngiliz 7. Zırhlı tümenine bağlı keşif birliklerini nerdeyse tek başına durduracaktı. Bu İngiliz birlikleri aynı zamanda "Desert Rats" adıyla Afrika'da isim yapmış tecrübeli birliklerdi. Bu efsanevi çarpışmadan kısaca bahsetmek gerekirse; D-Day'den 1 hafta kadar sonrası, 13 Haziran 1944. Müttefikler Normandiya çıkarmasını emin bir şekilde devam ettiriyorlardı. Alman 352. Piyade birlikleri ile çarpışmakta olan Amerikalılar, Villers-Bocage şehrine hareket etmek üzere emir alan İngiliz 7. Piyade Tümeni ile Alman Panzer-Lehr Tümeni arasında bir boşluk oluşturmaya çalışıyordu. Villers-Bocage'a varan İngilizler ikmal yaptıktan sonra 2. hedefleri olan 213 nolu tepeye doğru hareket ettiler. Wittmann kendilerinden 200 metre kadar uzaktan geçmekte olan İngiliz konvoyunu tespit etti. Bölüğündeki diğer 4 Tigerı 213 nolu tepeye gönderdikten sonra İngilizlere anayoldan saldırıya geçti. Wittmann yaklaşık 15 dakika süren çarpışma sonucunda 12 tank, 2 anti-tank topu, 13 zırhlı taşıma aracı yok etmişti. Wittmann şehrin dış kısımlarına ulaştı ve şehir arazisinde piyade desteği olmadan hareket etmenin tehlikeli olduğunun farkındaydı. Geri dönmeye kadar verdiğinde İngiliz 1. Piyade tugayının anti-tank saldırısına uğradı ve Tiger'ı etkisiz hale geldi. Wittmann ve ekibi tanktan kurtulmayı başararak şehre 7 km uzaklıktaki Panzer-Lehr mevzilerine ulaştılar. Bu sırada Wittmann'ın bölüğü 213 nolu tepedeki tüm İngiliz birliklerini yok ederek 30 esir almışlardı. Günün sonunda Wittmann'ın bölüğü 4 Sherman Firefly, 20 Cromwell, 3 Stuart, 3 M4 Sherman OP, 14 half-track, 16 Bren Zırhlı Taşıyıcı ve 2, 6 pounder anti-tank topu yok etmişti. Ertesi gün İngilizler şehri terk edecek ve sonraki 2 ay boyunca Almanlar kasabayı ellerinde tutacaklardı.
    Villers-Bocage sonrası; Ülke çapında bir kahraman haline gelen Wittmann bir çok şekilde propaganda aracı olarak kullanıldı ve "The Black Baron" takma adını aldı. Ölümüne kadar müttefik birliklerine korku salmaya devam etti. 8 Ağustos gecesi halen kim ve ne tarafından imha edildiği bilinmeyen Tiger007'sinin içinde mürettabatı ile birlikte öldürüldüğünde 30 yaşındaydı. Hayatı boyunca 138 tank, 132 anti-tank topu ve sayısız zırhlı araç yok etmiştir.




    Tiger Ace bize bu efsanevi çarpışmayı yaşatırken oynanışa da büyük yenilikler getiriyor. Tales of Valor RTS'lerde bir devrim daha yaparak Direct-Fire özelliğini bize sunuyor ve yine kendisini diğer RTS oyunlarından ayırıyor. Direct-Fire tankınızın topunu istediğimiz şekilde özgürce hareket ettirebilmemizi sağlıyor. Tiger'ınımızın özel patlayıcı ve zırh delici mermilerini istediğimiz zaman, istediğimiz yere ateşleyebiliyoruz. Fakat bu özellik şimdilik sadece senaryolar ve Operation: Panzerkrieg modu için mevcut. Tankımızın ekibi şöyle; mermi yükleyici Lizke, radyo operatörü Berndt, sürücü Schroif ve atıcı Schultz. Bu 4 ekip elemanın her birinin yeteneklerini özel olarak geliştirebiliyoruz. Örneğin XP punalarımızı sürücü Schroif'e yatırırsak tankımız çok daha hızlı gitmeye başlıyor ve tankın motoruyla ilgili etkili özelliklerimiz oluyor. Savaşta çarpıştıkça XP kazanıyoruz ve yeni özellikleri açıyoruz. Oyundaki seslendirmeler de her zamanki gibi çok eğlenceli olmuş. Wittmann ve ekibi devamlı panik içinde birbirleriyle tartıştıkça siz de kendinizi savaşın içinde hissediyorsunuz. Tiger Ace bize Villers-Bocage savaşını yaşamamız için sunulmuş bir eser. Wittmann ve ekibi birlikte saldırıya geçmek üzereler. Onları yalnız bırakmayın.

    Senaryo: Causeway

    Causeway'de Amerikan 82. Airborne'un 2. Dünya Savaşı'nın pek bilinmeyen ama önemli çatışmalarından birine sahne olan La Fière geçiti savaşını anlatıyor. 82. Airborne'a bağlı Able ve Baker adlı 2 mangayı kontrol ederek geçiti güvene almaya çalışıyoruz. Able ve Baker'ın birbirlerini tamamlayan özellikleri mevcut. Able tamamen anti-piyade odaklı agresif bir takım iken, Baker onların tersine daha taktik ve anti-tank odaklı bir takım. Able takımını Thompson SMG'ler ile donattığımızda tam anlamıyla bir ölüm timi oluşturmuş oluyoruz. Baker'da bize Recoilless Rifle(sekme şansı düşük olan bir çeşit roketatar)'lar ile anti-tank savunması sağlıyor. Bu 2 takımı iyi kombine ederek büyük işler başarabiliyoruz. Gelen düşman yoğunluğuna göre geliştirmeler kullanabiliyoruz. Daha fazla şarjör kapasitesi veya fazladan bir Recoilless Rifle almamız mümkün. Askerlerimize el bombası, dinamit, sprint gibi bir çok ek özellik de verebiliyoruz. Bu özellikleri kendimize has oyun stilimize göre istediğimiz gibi kullanabiliyoruz. Şiddetli Alman saldırılarını sadece 2 grup cesur askerle püskürtmeye hazır olun!

    Senaryo: Falaise Pocket

    Ağustos 1944, Normandiya'daki durum Almanlar için kötüye gitmeye devam ediyordu. Müttefiklerin 6 Haziran'da başlattıkları saldırı yavaş ama emin adımlarla sürüyordu. Cherbourg limanı 27 Haziran'da, önemli noktalardan biri olan Caen şehri ise 20 Temmuz'da müteffik kuvvetlere kaybedilmişti. Müttefiklerin sıradaki hedefleri Falaise kasabası olacaktı. Bu senaryoda Falise'e akın eden müttefik kuvvetlerini durdurmak için tüm gücümüzle savaşmak zorundayız. Falaise savunmasında Luftwaffe (Alman Hava Kuvvetleri) önemli rol oynuyor. Luftwaffe yer birlikleri bize efsanevi Flak88'leri istediğimiz yere yerleştirebilmemize ve Direct-Fire özelliği ile bu inanılmaz aletlerin tadını çıkarma imkanı sunuyor. Bu senaryoda Wehrmacht ve Panzer Elite birliklerini bir arada yönetiyoruz. Aynı şekilde commander abilityleri de miks edilmiş halde. İsterseniz tamamiyle savunma odaklı oynayabilir, butter-fly mayınları ve booby tuzaklarından yararlanabilir, isterseniz en iyi savunma saldırıdır mantığıyla Firestorm ve V1 gibi önemli silahları kullanabilirsiniz. Bu gibi sayıda özelliği CP (command point) kazandıkça açıyoruz. Şehirdeki belli karakol bölgelere asker göndererek oradaki birlikleri uyandırmamız isteniyor. Bunu yaparak MG42, Stormtrooper gibi farklı asker sınıflarından yararlanabiliyoruz ve aynı zamanda karakol etrafındaki üniteler emrimiz altına giriyorlar. Falaise Pocket da Causeway benzeri savunmaya yönelik bir oynanışa sahip. Başlarda üzerinize gelen düzinelerce müttefik tankının Flak88'lerin gücü altında ezilişini izlemek eğlenceli olsada, gittikçe güçlenen müttefik saldırılarında bir süre sonra etkisiz kalacaklar. Bu noktadan sonra ise elinizdeki sınırlı birlikler ile bir mucize bekleyeceksiniz.
    Çoklu Oyuncu

    Tales of Valor yeni ordular getirmiyor olsa da 3 yeni çoklu oyuncu moduyla karşımıza çıkıyor. Bu modlar oyunda Operations olarak geçiyor. Operation; Stonewall, PanzerKrieg ve Assault.

    Operation - Stonewall: Bu modda co-op olarak oynuyoruz, yani bilgisayara karşı takım olarak savaşıyoruz. Belli stratejik noktaları tutmaya çalışarak durmaksızın saldıran düşman dalgalarına karşı savunma yapıyoruz. Tales of Valor ile birlikte gerçekten çok iyi yapay zeka geliştirmeleri geldi. Örneğin artık bir Skirmish oyununda hard veya expert computera karşı gerçekten zorlanıyorsunuz. Aynı şekilde 2 vs 2 bir oyunda arkadaşınız oyundan düşerse yerine geçen yapay zeka size arkadaşınızı aratmıyor. Stonwall'da da yapay zekanın gücünü hissediyorsunuz.

    Operation - PanzerKrieg: Tank savaşı modu. Axis veya Allied olarak 3 vs 3, 2 vs 2 veya 1 vs 1 oynanabiliyor. Her tankın kendine özgü yetenekleri mevcut. Oyun Victory Point kontorüle bağlı olarak seyrediyor. VPleri 500 veya 1000 olarak ayarlayabiliyorsunuz. Şu an için sadece 1 harita mevcut ve bu haritada tutmanız gereken 3 farklı nokta var. Her noktanın getirdiği özel silahlar ve askerler var. Bu 3 mod içinde en popüleri şu an için PanzerKrieg.

    Infantry Point: Askeri destek noktası. Bu noktayı belli süre tuttuğunuz zaman 2 farklı asker çağırma şansınız oluyor; Stealth ve Anti-Infantry squads. Anti-Infantry düşmanın anti-tank savunmalarını yok etmek için en iyi seçim. Stealth Infantry ise biraz daha pahalı ama kesinlikle hakkını veren bir ünite. Sniper tüfekleri ve yapışkan anti-tank bombalarıyla her türlü tehdite karşı hazırlıklılar.

    Mortar Point: Mortar noktası bize harita içinde top ve havan desteği sağlıyor. Mortar noktası sizdeyken düşmanlarınız hareketsiz olduklarında üzerlerine otomatik olarak top mermileri düşüyor ve aldıkları ağır hasarın yanında geçici olarak da hareketsiz hale geliyorlar.

    Radio Point: Radyo noktası bize elimizdeki munitions(cephane) ile kullanbileceğimiz özel yetenekler sağlıyor. Axis ve Allied'ın kendilerine özgü 3 yeteneği mevcut. Bu özellikler şöyle; Müttefiklerin Recon-Run, Strafing-Run, Bombing-Run. Almanların Recon Flare, Firestorm ve Henschel Strafing-Run. Noktaları elinizde tuttukça bu özellikleri sırasıyla açabiliyorsunuz.




    Kısaca tanklardan bahsetmek gerekirse;

    Almanya;

    Hotchkiss: Savaş alanındaki en hızlı tank ve stratejik noktaları hızlı ele geçirmek için en iyi seçim. Yüksek hızını zayıf zırhı ile ödüyor. Mayın bırakma özelliği oyundaki tüm tanklar içindeki en eşsiz özellik.
    Panzer IV: Oyundaki en stabil tank diyebilirim. Self-repair, Triple-shot, Armorskirt ve Flank-Speed gibi çok önemli geliştirmeye sahip. Panzer IV ile her türlü saldırıya hazırlıklısınız.
    Panther: Uzun menzilli topu, zırhı ve namlu gücüyle PanzerKrieg'in en etkili tanklarından. Zayıf noktası ise oldukça ağır hareket ediyor olması.

    Amerika & İngiltere;

    Hellcat: Hız ve çeviklik için tasarlanmış bir tank. Kamuflaj özelliği ile birlikte ilk vuruşunuz ambush olarak bonus kazanıyo ve düşmanınıza ölümcül bir darbe indiriyorsunuz.
    Sherman: Hız ve güç olarak dengelenmiş bir tank. Zırh delici mermi ve uzun menzilli top geliştirmeleri mevcut. En önemli özelliği ise mayın temizleyebilme özelliği.
    Churchill: Panther kadar yavaş bir tank. Ama hull-down gibi etkili savunma taktikleriyle ondan aşağı kalmıyor. Churchill savunma amaçlı bir tank ve etrafındaki diğer tanklara da yararlı bufflar verebiliyor.

    Assault: Assault hemen hemen Warcraft 3 modu Defense of the Ancients (DotA) ile aynı oynanışa sahip. Karşılıklı kahramanlar seçiliyor ve oyun başlıyor. Bir çok çeşitli amaçlara hizmet edebilen herolar mevcut. Engineer, Commander, Heavy Weapons Specialist, Sniper, Commando bunlardan bazıları. 2 yapay zeka devamlı birbiriyle savaşırken, siz herolarınız ile fark yaratmaya çalışıyorsunuz. Ve yine DotA'daki gibi adam öldürdükçe seviye atlıyorsunuz.
    Yeni araçlar:

    Oyuna eklenen 9 yeni aracı çoklu oyuncu modlarında kullanabiliyoruz. Araçların görevleri eskilerine göre hemen hemen aynı. sadece güç ve hız değişimleri oluyor. Kullanmak istediğiniz aracı oyuna girmeden önce seçebiliyorsunuz.

    M18 Hellcat (Amerika): Eski M10 "Wolverine" ile hemen hemen aynı güçte. Sadece biraz daha güçlü zırha sahip ve ek olarak 50. Kalibrelik makineli tüfek geliştirmesi ile M10'un eksiğini kapatıyor. M10 yerine seçebiliyoruz.

    T17 Staghound (Amerika): Düzenli olarak çift atış yapan topa sahip bu hafif zırhlı çok ölümcül olabiliyor. İlk rütbeyi alır almaz da armor-skirtlere sahip oluyor ve yok edilmesi çok güç hale geliyor. Şu an oyuna büyük dengesizlik getirmiş durumda ve eğer CoH'u çoklu oyunculu olarak oynuyorsanız Tales of Valor'u almak için tek başına bir sebep olabilir. Greyhound yerine seçebiliyoruz.

    Staghound AC (İngiltere): Görünüş olarak Amerikan versiyonu ile aynı, fakat ek olarak 2 kat güçlü zırh ve 50. Kalibre makineli tüfeğe sahip. Tek eksiği Amerikan versiyonunda olan Double-shot (çift-atış) olmaması. Cromwell Command Tank yerine seçebiliyoruz.

    Kangoroo Carrier (İngiltere): Bu ağır zırhlı taşıyıcı içerisinde 4 slot ünite alabiliyor. sağlam savunmaları yararak arkadan saldırmak için çok etkili bir araç. Zırhı da gayet dayanıklı. Cromwell tank yerine seçebiliyoruz.

    Tiger Tank "205" (Wehrmach): Michael Wittmann'ın senaryosunda kullandığımız tankı. Senaryodaki ek özellikleri sunmuyor tabiki. Sadece yeni kamuflaj ve yeni sesler getiriyor. Blitzkrieg Tiger'ı yerine seçebiliyoruz.

    Schwimmwagen Type 166 (Wehrmacht): Volkswagen Schwimmwagen... Savaş alanında eski Motorcycle'dan çok daha iyi iş çıkarıyor. Daha hızlı ve daha dayanıklı ve her türlü arazide rahatça ilerleyebiliyor. Motorcycle yerine seçebiliyoruz.

    Gescutzwagen (Wehrmacht): Hotchkiss şasisi üzerine üretilen bu tank yok edici 75mm'lik ölümcül topuyla şu an oyundaki en güçlü anti-tank konumunda. Ne yazıkki fire-rate olarak biraz yavaş kalıyor. Direk olarak MG42 ile gelmesi de büyük artı. Stug IV yerine seçebiliyoruz.

    Schwimmwagen Type 128 (Panzer Elite): Type 128, Wehrmacht'ın 166'sına göre epey farklı. Öncelikle saldırma gücü yok ve daha önceki yikrad gibi sadece noktaları ele geçirmek için kullanabildiğimiz bir keşif ünitesi görevi görüyor. Seçtiğimiz Doctrine'e göre yine özel yetenekler mevcut. Scorch özelliği en işe yarayanı gibi görünüyor. Oyunun başıda bile düşmanlarınızın kaynağını kesebiliyorsunuz. Tank Destroyer Doctrine'ini seçerseniz 35 munitions karşılığı standart mayın döşeme özelliği geliyor. Luftwaffe'de ise Marking-Target yani düşmanı işaretleme özellğine sahip oluyorsunuz. İşaretlediğiniz düşmanı 25 saniye boyunca haritada nerede olursa olsun görebiliyorsunuz. Bence Schwimmwagen Type 166 bu yeni 9 ünite içinde en işe yarayanı. Ve şimdiden bir çok Allied oyuncusu bu araçtan şikayetçi olmaya başladı. Kettenkrad yerine seçebiliyoruz.

    Hotchkiss Light Tank (Panzer Elite): Fransızlardan ele geçirilmiş ve Alman mühendisliğiyle modifiye edilmiş Hotchkiss yeni 9 ünite içinde en işe yaramazı belkide. Hem geç geliyor, hem geldiği zaman kendisinden daha üstün tanklara karşı zorlanıyor. 2 farklı geliştirmesi mevcut; 50mm H35 Up-gun ve Walking Stuka. Stuka geliştirmesi 150 munitions istemesine rağmen Wehrmacht'ın Stukasının aksine 6 roket yerine 4 roket olarak geliyor. Bu tankı Panzer IV Support Tank'ın yerine pek tercih edeceğiniz sanmıyorum.




    Tales of Valor Ruslar veya Japonlar'ı getirmiyor olabilir, çok büyük bir oyun süresi de sunmuyor olabilir. Ama Tales of Valor halen bir Company of Heroes oyunu ve o inanılmaz grafikleri, detayı, atmosferi ve eşsiz oynanış tarzıyla ayakta kalabiliyor. Yeni çoklu oyuncu modları, 3 yeni senaryo, Direct-Fire özelliği, yeni haritalar ve yeni üniteler bir Company of Heroes fanatiği için yeterli sayılabilecek şeyler. Şu an için en büyük eksiği Operations modları bayağı tutulduğu halde oyunculara sınırlı sayıda harita sunulması. İnsanlar şimdiden aynı haritayı oynamaktan sıkıldılar. Ama Relic'in en geç bir kaç aya kadar yeni haritalar ekleyeceğine eminim. Relic'in büyük problemlerinden biri de yamaları çok geç yayımlıyor olması. Oyuncularla beraber devamlı olarak çalışan bir denge takımları var fakat hataları düzeltmekte biraz tembel davranıyorlar sanırım. Tales of Valor'dan 3 gün önce yayımlanan yama oyuncular tarafından Nisan ayından beri bekleniyordu. Bu durum biraz da firmanın o zamanlar Dawn of War 2 ile meşgul olmasına bağlanabilirdi. Zira Dawn of War 2 çıkacağı aralar oyundaki istatistik sitemi tamamen çökmüştü ve kazanıp kaybettiğimiz oyunlar istatiklerimize işlenmiyordu. Ve en sinir bozanı da bazen yenildiğiniz zaman yenilgi alabiliyordunuz. O zamandan bu zamana çok oyuncu kaybetti CoH. Şu an sunucularda bir problem yok, istatistikler düzgün çalışıyor, automatch düzeltildi. Sunucularda yaşanan aşırı yüklenme problemi de sunucu kapasitelerinin arttırılmasıyla çözüldü. Yeni yamayla birlikte şimdiye kadar herşey yolunda görünüyor. Umarız böyle devam eder. Son söz olarak; Bir RTS sever veya 2. Dünya Savaşı meraklısıysanız, ve daha önce Company of Heroes heyecanını yaşamadıysanız Tales of Valor iyi bir başlangıç olabilir. Mevcut 4 ordu; Amerika, İngiltere, Werhmacht ve Panzer Elite, 9 yeni ünite, 3 yeni çoklu oyuncu modu ve 3 senaryo oynama fırsatınız olacak. Böyle düşününce oyun fiyatını hak ediyor gibi. Fakat daha önceki 2 oyuna zaten para vermişseniz Tales of Valor'u alırken paranınızın hakkını vermediğini hissedebilirsiniz. Company of Heroes: Tales of Valor bu senenin güçlü RTS oyunlarından ve yine RTS türüne bir çok yeni özellik kazandırarak raflarda yerini aldı.





    Dedigim gibi cok guzel bir oyun bunun icinde ağcalismalari baslamali :clapping: yetkililere duyurulur






    Paylaş



  2. #2
    Hiperaktif Oyuncu

    Üyelik tarihi : Dec 2008
    Mesajlar : 668
    Tecrübe Puanı 10
    Tecrübe Puanı Gücü : 11

    Standart



    Paylasım İçin Saolasın Hacıı...






    Paylaş

  3. #3
    Emekli Yetkili

    Üyelik tarihi : Mar 2009
    Mesajlar : 1.591
    Tecrübe Puanı 21
    Tecrübe Puanı Gücü : 22

    Standart



    Hiçbir Resim olmayan bu yazıyı okumak çok uzun sürer.
    Böyle uzun konu açtığında resim koyki insanın biraz okuyası gelsin;)






    Paylaş

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Turnuval Yasal Uyarı!

Turnuval Bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır. "5651 sayılı yasada" belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır. Oluşabilecek yasal sorumluluklar "Üyelerimize" aittir.

Web sitemizi kullanmaya devam ederek, turnuval.com hizmetlerini sizlere daha iyi sunabilmek amacıyla kullandığımız cookie'ler (çerezler) ve kişisel verilerinizle ilgili Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş olursunuz.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557