1. Tüccar sınıfının yerine NPC'ler geçmektedir. Tüccar NPC'leri şu anda mevcuttur.
2. Sadece bir Mesleği öğrenirken kullanılabilen özel beceriler eklenmiştir.
3. Her sınıf için ticaret görevleri eklenecek
4. Çok çeşitli ticari etkinlikler eklenecek


ARTIK Daha önceki 'Tüccar' sınıfının yerine NPC'ler geçmektedir, bundan böyle sadece Avcı ve Hırsızlar olacaktır.



Avcı : Avcılar kervan NPC'lerini koruyarak (Tüccar NPC'lerini) ve kaçakçılık işlemlerini ortadan kaldırarak kazanç elde ederler.
Hırsız : Hırsızlar kervanlara baskın yaparak ve kaçakçılık yaparak kazanç elde ederler.


Her hesaba sadece bir Meslek için izin verilmektedir. Bir karakter bir Meslek seçtiğinde, bu Meslek aynı hesapta bulunan tüm karakterlere otomatik uygulanır. Seçilen Meslek, her şehirde Meslek NPC'si üzerinden kaldırılabilir.


Her aşamada belirli gereksinimleri yerine getirerek kıdeminizi yükseltebilirsiniz.
İlerleme olmadan hatta Meslek EXP ile dahi bir sonraki seviyeye geçemezsiniz.


Sadece Meslek öğrenirken kullanılabilen Mesleğe özgü beceriler eklenmiştir.
Bu beceriler, Beceriler penceresinde Meslek başlığı altında listelenmiştir. Öğrenilebilen beceriler seviyeye göre değişir.


Meslek etkinliklerinize göre ün kazanırsınız, ün kazanmanız ise rütbe (ünvan) sahibi olmanızı sağlar. Daha yüksek rütbeliyseniz nitelik primleri de verilir.



Artık ihtiyacınız olan nesneleri doğrudan kendiniz yapabilirsiniz!
Doğru reçete ve malzemeyle istediğiniz nesneleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.





1. Gerekli Seviyeyi Yerine Getirin: Her reçete için gerekli seviye farklıdır. Gerekli seviyeye ulaşıldığında bazı reçeteler otomatik olarak elde edilir.

2. Reçeteyi Elde Et: Reçeteler, Genel Mağaza NPS'lerinden ve nesnelerden ya da karakter seviyesine göre elde edilebilir.

3. Malzemeyi Elde Et: Her reçetede, nesneyi yapmak için gerekli malzemelerin listesi bulunur. Daha önceki dört maddeye Zanaatkarın Büyülü Taşı eklenmiştir.

4. Zanaat Öğesi: Tüm gerekli malzemeleri topladıktan sonra Nesneyi Yap menüsünü kullanarak nesneyi oluşturabilirsiniz. Yeterli malzemeniz varsa aynı anda birden çok nesne yapabilirsiniz.




Türü : battering rams, catapults
Özelliği : Kale Savaşı silahlarını yapmak için gerekli malzemeyi oluşturabilirsiniz.


Türü : socket stones
Özelliği : En düşük kalitede - en yüksek kalitede socket stones yapabilirsiniz. Başarı şansınıza bağlı olarak 2-3 simya nesnesi elde edebilirsiniz.


Türü : Mesleğe özgü ekipman (Hırsız, Avcı), Magic Runes, Reinforcement Runes -
Özelliği : Ticaret yoluyla kazanılan nesneleri kullanarak Mesleğe özgü ekipmanları veya simya nesnelerini yapabilirsiniz (Stones, Tickets). Simya nesneleri farklı derecelere ayrılır. Bu nesneler rastgele oluşturulur.


Yapıları yıkmak için gerekli süreyi azaltmak ve oyuncuların PvP'ye odaklanmasına yardımcı olmak için battering rams ve catapults araç olarak eklenmişlerdir, ayrıca Koşu Noktası kullanıcı arayüzü de eklenmiştir.



* Battering rams ve catapults Zanaat sistemi üzerinden yapılabilir.
* Battering rams ve catapults sadece kapıya saldırabilirler. Mancınıkların vuruş mesafesi daha uzundur.
* Battering rams ve catapults sadece Kale Mühendisleri tarafından doldurulabilir.



Parti liderince diğer oyuncuların ulaşması için belirlenmiş noktayı göstermeye yardımcı olmak üzere oluşturulmuş bu sistemde Koşu Noktası göstergesi dünya haritasına bağlı olup,
parti liderinin sistemi istediği yerde kullanmasına olanak sağlar. Parti lideri dünya haritasında bir konum belirlediğinde, bir uyarı simgesi parti üyelerini uyarır.Parti üyeleri bu simgeyi tıklatabilir
veya belirlenmiş konumu görmek için dünya haritasını açabilirler.