Atletico Madrid, Falcao'nun gidişiyle forvet hattında doğan boşluğu Alvaro Negredo ile doldurmak istiyor. İspanyol basınında bu transferin hafta sonuna dek gerçekleşebileceği belirtiliyor.



Radamel Falcao'yu Monaco'ya satan Atletico Madrid, Kolombiyalı golcünün boşluğunu yine önemli bir forvetle doldurmaya hazırlanıyor. İspanyol basınına yansıyan haberlere göre; Madrid ekibinin hedefindeki ilk isim Sevilla'da forma giyen Alvaro Negredo...
Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido, 27 yaşındaki futbolcu için Atletico Madrid'den resmi bir teklif aldıklarını açıklarken; kendilerine gelen teklifi tatmin edici bulmadıklarını dile getirdi. İspanyol Marca gazetesi, Manchester City'nin de ilgilendiği İspanyol forvet için Atletico Madrid'in Sevilla'ya 20 ile 25 milyon euro arasında bir teklif yaptığını yazdı. Gazeteye göre Atletico Madrid'in bu transferi hafta sonuna dek resmiyete dökmesi bekleniyor.
Sevilla forması giyen Alvaro Negredo, La Liga'da top koşturduğu son 6 sezonda çift haneli gol sayısının altına düşmedi. İspanya Milli Takımı'nda da oynayan Negredo; geçtiğimiz sezonu 25 golle tamamlamıştı.