Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, KOBİ'lere yönelik olarak PRIMERGY sunucuları ve Microsoft Small Business Server 2011 Standard ile birleştiren bir çözüm sunuyor.

KOBİ'lere güvenlik, yönetim kolaylığı, uygun maliyet ve uzaktan erişim gibi avantajlar sağlayan Fujitsu, bu kurumların sunucu kullanımına geçişlerini kolaylaştırıyor.
Fujitsu, kanal ve dağıtım iş ortaklarıyla birlikte KOBİ'ler için maliyeti uygun, yönetimi kolay, "hepsi bir arada" bir platform sunuyor. Avrupa'nın lider BT altyapı tedarikçisi Fujitsu, KOBİ'ler için optimize edilmiş yenilikçi PRIMERGY sunucuları, piyasaya yeni sürülmüş olan Microsoft Small Business Server 2011 Standard ile birleştiriyor.
İş ortaklarının satışına önemli derecede katkı sağlayan Fujitsu aynı zamanda KOBİ'lere özel olarak tasarlanmış PRIMERGY sunucular ile müşterilere güvenilir ve ölçeklenebilir bir platform sunuyor. 2011 KOBİ Sunucu Ailesi, müşterilerin verimliliğini artırırken verilerini de koruyor. "Hepsi bir arada" platform ile BT kaynaklarının durumu ve güvenliği tek bir konsoldan kolaylıkla yönetilebiliyor. İşletmelerin faaliyetleri açısından hem enerjiyi verimli kullanan, hem de güçlü olan bu platform, e-postalara, kişilere, takvime ve iletişime uzaktan erişimi mümkün kılıyor.
Fujitsu Türkiye Kanal İş Ortaklarından Sorumlu Direktör İsmail Kalefer konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"İşlerini hızlandırmak isteyen Fujitsu iş ortaklarımız ve KOBİ'ler için optimize edilmiş çözümler arasından müşterilerinin ihtiyaç ve bütçelerine uygun bir seçim yapma fırsatı sunuyoruz. Bu seçenekleri teknik eğitim, isteğe göre değiştirilebilen satış ve pazarlama malzemelerizle destekliyoruz. Müşteriler Microsoft Small Business Server 2011 Standard'ı dağıtıcı ve iş ortaklarımızdan hemen temin edebilirler."
Microsoft Small Business Server 2011 Standard ile sunucu temelli BT'ye geçiş daha kolay
KOBİ'ler BT yönetiminin zorluklarıyla başa çıkmaya çalışıyor, taşınabilir verilere erişim kolaylığı, veri koruması ve güvenlik gibi sorunlar yaşıyor. Buna rağmen Microsoft'a göre, 25 veya daha az kişisel bilgisayara sahip olan işletmelerin % 75'inin bir sunucusu bulunmuyor. Fujitsu bu ihtiyacı karşılamak, için uluslararası pazara KOBİ'lere yönelik, uygun maliyetli sunucu çözümleri sunuyor. Aynı zamanda kanal ortaklarına da katma değerli yeni iş fırsatları sağlıyor.