Pelikan'ın dev yazıcı markalarına uyumlu ürettiği yeni tonerleri uygun fiyatıyla dikkat çekiyor!




Ünlü Alman markası Pelikan, birçok yazıcı modeline uygun olarak ürettiği tonerleri piyasaya sundu. Canon, Lexmark, Samsung ve HP gibi birçok yazıcı modeline uygun toner üreten Pelikan, orijinal tonerlere nazaran %40 daha uygun fiyatlarla müşteri karşısına çıkıyor. Pelikan tonerler özellikle kriz dönemlerinde kurumsal müşterilerin ilgi odağı haline geliyor.

Pelikan, toner segmentindeki geniş ürün yelpazesiyle kurumsal müşteri portföyünü büyütmeye devam ediyor. Toner pazarındaki kaliteli ürünler ile adından söz ettiren Pelikan tonerler, %40 daha uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bütün yazıcı modelleri için yüksek kalitede kartuş ve toner üretimi yapan Pelikan, ISO 14001 ve DIN EN ISO 9001 gibi birçok kalite sertifikası ile de bu başarısını destekliyor. Her ürün dağıtım öncesi kalite kontrolünden geçirildikten sonra pazara sunuluyor ve bütün modeller için 3 yıl garanti süresi veriliyor. Pelikan ürünlerinden kaynaklanan bir yazıcı arızası olursa değişim yapılıyor.

Doğa ile dost...

Ayrıca kartuşların, tonerlerin ve mürekkeplerin içeriğinde kanserojen maddeler bulunmuyor. Ürünlerde geri dönüşümü sağlanabilecek hammaddeler kullanıldığı için de doğa ile dost bir üretim gerçekleştiriliyor.

Pelikan tonerler, Media Markt ve Gold mağazalarının yanı sıra seçkin kırtasiye mağazalarında da satışa sunuluyor.