Çim sahaların heyecanını Internet Explorer 8 ile yaşayın...

Kullanıcılara İnternet’te güvenli sörf yapmanın keyfini sunan Internet Explorer 8’in taraftarlara bir sürprizi var. Futbolun üç büyükleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın taraftarları, bundan sonra günün her dakikası, futbol heyecanını yaşayacak.



Internet Explorer 8 web tarayıcılarını kendi takımlarının renklerine göre kişiselleştirebilen futbolseverler web arama motoru, tarayıcı arka planı, bilgisayar ekran koruması vb. gibi daha birçok uygulamayla, İnternet deneyimlerine çim sahaların heyecanını katacak.



Sunduğu yenilikçi yazılımlarla bireylerin ve kurumların potansiyellerini hayata geçirmeyi hedefleyen Microsoft, güvenli ve hızlı İnternet erişimi sağlayan web tarayıcısı Internet Explorer 8 ile bu kez taraftarlara kesintisiz futbol heyecanı yaşatmaya hazırlanıyor. Microsoft Türkiye iş ortakları Mackolik ve Sporx tarafından geliştirilen Internet Explorer 8 Taraftar Paketi ile Internet Explorer 8 şimdi üç büyüklerin taraftarları için vazgeçilmez bir haber ve bilgi kaynağı haline geliyor.



Futbol severler , www.sporx.com ve www.mackolik.com web adreslerinden bilgisayara yüklenen IE8 Taraftar Paketi yazılımı sayesinde kendi takımlarıyla ilgili bütün gelişmeleri kaçırmadan izleyebilmelerini sağlayacak. Bu yazılımla taraftarlar, futbol heyecanını daha yoğun yaşayabilmek için Internet Explorer 8’i istedikleri gibi özelleştirebiliyor, kendi renklerini ve logolarını IE8’e ekleyebiliyorlar.

Her taraftar kendi renkleriyle Internet Explorer 8 arayüzünü oluştururken, günümüzde en çok hit alan iki spor sitesi Mackolik ve Sporx, düzenli olarak güncellenen haberleriyle IE8 kullanıcılarına kesintisiz bir lig heyecanı yaşatacak. Bu iki spor sitesi, aynı zamanda haber ve istatistik akışıyla IE8 kullanıcısı taraftarları sürekli güncel tutacak.

Internet Explorer 8’in web dilimleri (Web Slices) ve RSS bilgi besleme özelliklerini değerlendiren Mackolik ve Sporx, fikstür bilgileri ve oyuncu transferleri gibi son gelişmeleri Microsoft teknolojilerini kullanarak sıcağı sıcağına kullanıcıya yansıtacak. Bu arada yeni nesil arama motoru Bing ile yapılan aramalarda taraftarlar, gönül verdikleri renklerin sahalardaki performansını ayrıntılı olarak izleyebilecekler.

Taraftarların kendi sevdikleri futbol karelerini şimdi bilgisayarlarında istedikleri gibi kullanabilmeleri için çok fazla seçenek bulunuyor. Windows masaüstü duvar kağıdı, ekran korumasının görüntüsü veya IE8 arka planı, sevilen futbolcu ve maç karelerinden heyecanlı sahnelere ev sahipliği yapacak. Microsoft’un yeni nesil arama motoru Bing de özelleştirmelerden payını aldı. Bing arama motoru taraftarın merak ettiği konuları ve görselleri anında ekrana yansıtarak tribünlerin heyecanını şimdi taraftarın ayağına getiriyor.