En Hesaplı BlackBerry Curve 8520 Avea’dan!

Sınırsız BlackBerry İnternet Servisine 24 ay taahhüt veren Avea aboneleri, BlackBerry Curve 8520 cihazına sadece 299 TL karşılığında sahip olabiliyor. Üstelik kampanyaya katılan aboneler Müzikİndir servisinden ilk ay ücretsiz yararlanabiliyor.

Türkiye’nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, Research In Motion (RIM) ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, BlackBerry Curve 8520 modelini çok özel fiyatıyla müşterileriyle buluşturuyor.

Sınırsız BlackBerry İnternet Servisine 24 ay abone olan Avealılar, BlackBerry Curve 8520 cihazına sadece 299 TL karşılığında sahip olabiliyor. Üstelik kampanyaya katılan aboneler Müzikİndir servisinden ilk ay ücretsiz yararlanabiliyor. Sınırsız BlackBerry İnternet Servisi 32,68 TL’dir.

Zenginleştirilmiş multimedya özellikleri

Uygun fiyatı, ince ve şık dizaynı, gelişmiş multimedya özellikleri ve medya paylaşım kolaylığı ile öne çıkan BlackBerry Curve 8520, sahip olduğu en yeni teknolojik özellikleriyle hem bireysel hem de iş amaçlı kullanıcılara işlerini rahatlıkla yürütebilme imkanı veriyor.

BlackBerry Curve 8520, e-posta, mesajlaşma, ajanda, internet tarayıcı özelliklerine ek olarak zenginleştirilmiş multi-medya uygulamaları, dünya çapında bağlantı desteği, yeni nesil 512 MHz işlemci, yüksek çözünürlükte net görüntü ve Wi-Fi ile kullanıcıları en son teknolojiyle buluşturuyor.

Diğer cihazlardan farklı olarak ilk defa sadece medya için ayrılmış tuşlara sahip olan Blackberry Curve 8520, müzik ve videolarına tek tuşla ulaşma imkanı tanıyor. MicroSD/SDHC kart desteği ile hafızası 32 GB’a kadar çıkan BlackBerry Curve 8520, kullanıcıya geniş bir bellek sunuyor. BlackBerry Curve 8520’nin geliştirilmiş klavye ve tuş takımı da yazmayı ve navigasyonu daha kolay hale getiriyor.

BlackBerry Curve 8520’nin özellikleri:

• Yaklaşık 105 gram ağırlığında ve 109 x 60 x 13.9 milimetre ölçülerindeki BlackBerry Curve 8520, BlackBerry ailesinin en yeni üyesi. Zarif tasarımıyla tek ya da iki elle kullanımda büyük rahatlık sağlıyor.
• Yakınlaştırma ve video kaydetme imkanı sunan 2 MP dijital kamera
• Yüksek çözünürlüklü 320x240 çözünürlük ile 65.000’den fazlı rengi canlı ve çarpıcı bir şekilde yansıtırken yazıların görünümünü daha da netleştiriyor.
• İnternet tarayıcı ve multi-medya özellikleri ile mükemmel bir mobil deneyimi sunuyor.
• Quadband özelliği ile dünyanın her yerinde EDGE/ GPRS / GSM (850, 900, 1800, 1900) gibi dört farklı frekans bandında bağlantı sağlıyor.
• BlackBerry Curve 8900 aynı zamanda Wi-Fi (802.11 b/g) desteği ile esnek bağlantı sunarken kullanıcılara GPS ile yollarını bulmalarını mümkün hale getiriyor.
• BlackBerry® Internet Service sayesinde en çok kullanılan ISP e-posta hesabı da dahil olmak üzere en fazla 10 kadar kişisel ve şirket e-posta hesabı açılabiliyor.
• BlackBerry® Enterprise Server ile ileri güvenlik ve BT kontrolü sağlıyor.
• BlackBerry® Messenger, Google® Talk, Windows Live Messenger™ ve Yahoo! ® Messenger ile anında mesajlaşma imkanı sunuyor.