Avea’nın GittiGidiyor.com ile başlattığı yeni kampanya kapsamında müşteriler, Jet Mobil Modemlere KDV dahil sadece 59 TL’ye sahip oluyor.

GittiGidiyor.com’dan Jet Mobil Modem alan müşteriler ayrıca, Avea bayilerinden 1 GB ve 4 GB standart internet paketlerini de indirimli satın alıyor.
Sunduğu avantajlı tarifelerin yanı sıra geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştıran Avea, dizüstü bilgisayarlardan internete ve e-postalara hareket halindeyken ulaşmayı sağlayan 3G destekli Jet Mobil Modemleri, abonelerine cazip tekliflerle sunmaya devam ediyor.
Avea’nın GittiGidiyor.com ile başlattığı kampanyada Avea Jet Mobil Modemler KDV dahil sadece 59 TL’ye sahiplerini buluyor.
27 Nisan - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında devam edecek kampanyada ayrıca, Avea Jet Mobil Modemlerle birlikte özel tasarımlı bir indirim kuponu da hediye ediliyor. Müşteriler bu indirim kuponlarıyla Avea bayilerine gittiklerinde ; 12 ay taahhütlü 1 GB internet paketini ayda sadece 19 TL’ye, 12 ay taahhütlü 4 GB internet paketini de ayda sadece 29 TL’ye satın alabiliyor.