Bordo-Mavililer´in her konuda anlaşmaya vardığı Hajduk Split´in Hırvat orta saha oyuncusunu alarak, yeni sezon öncesi transfere son noktayı koyacağı öğrenildi.



Trabzonspor’un gündemindeki futbolcu Hajduk Split’in orta saha oyuncusu Drago Gabric’in transferi konusunda çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğü öğrenildi. Bordo-Mavililer’de Başkan Sadri Şener’in bizzat yürüttüğü Gabric transferinde, sona yaklaşıldığı belirtildi. Teknik direktör Hugo Broos’un istediği isimlerin başında gelen ve alınması için onay verdiği 22 yaşındaki futbolcu ile Karadeniz temsilcisinin, oyuncu alımına noktayı koyacağı ifade edildi. Şener’in, Hırvat ekibinin önümüzdeki hafta yapılacak olan başkanlık seçimlerinden birinci çıkması beklenen yeni yönetimle de, her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kendisini göstermek istiyor
Split Kulübü’nün internet sitesine açıklamalarda bulunan Gabric, uzun yıllar burada forma giydiğini ve Avrupa’da kendisini gösterebileceği bir ekipte forma giymek istediğinin altını çizdi. Genç oyuncuyu alarak ihtiyaç duyduğu orta alana takviyesini yapacak olan Trabzonspor’un, yeni arayışlara girmeyeceği ve yabancı kontenjanını da bu transferle dolacağı bildirildi.

Son transfer Gabric! - Trabzonspor - www.fanatik.com.tr