Trabzonspor´un çok şey beklediği Gineli yıldız, Standart Liege maçında sakatlandı ve kampın en talihsiz ismi oldu.



Trabzonspor’un 13 günlük yurtdışı kampının en çok göze çarpan isimleri şunlar oldu:
En şanssızı: İbrahima Yattara, Standart Liege karşısında talihsiz bir şekilde sakatlandı. Yeni sezonda çok şey beklenen ve 61 numaralı forma verilen Gineli yıldız, ligin ilk haftalarında takımını yalnız bırakacak.
En şanslısı: Barış Memiş geçtiğimiz sezon boyunca bulamadığı forma şansını 13 günlük kampta buldu. Broos, onu kaybetmek istemiyor ve kazanmak uğruna sürekli şans veriyor. Ancak o da biraz bunun farkında olmalı...
En gergini: Egemen Korkmaz kaptanlık pazubandını taktı ama siniri dinmedi. Her olaylı pozisyonun içinde o var. Trabzonspor kaptanı olarak fitili yakmak değil, ateşi söndürmek için orada olmalı.
En çalışkanı: Serkan Balcı, kampın en çalışkanı olarak göze çarptı. Enerjisi ve çalışma azmiyle gençlere örnek oldu. Müthiş bir özveri gösteren tecrübeli oyuncu, anlaşılan o ki, Broos’un da gözdesi olacak.
En komiği: Alanzinho hiç şüphesiz kampın neşe kaynağıydı. Artık takım arkadaşlarıyla tamamen kaynaşan Sambacı, esprileri stresi yokeden isimdi.
En durgunu: Rigobert Song’un aklı belli ki başka yerde. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan Kamerunlu’nun kafası bir hayli karışık. Bu durumu, performansına da olumsuz yansıyor.