Trabzonspor'un evinde oynadığı maçlarda tribünlerin tepkisini çeken Tayfun Cora, Kayserispor karşısında hem asist yaptı, hem de oynadığı futbolla seyirciyi mest etti.



Bordo-Mavili takımın Avni Aker’deki maçlarında tribünlerin sık sık tepkisini çeken oyuncusu Tayfun Cora ile seyirciler arasındaki gerginlik, Kayserispor mücadelesinde son buldu. Daha önce yaşanan gerginliklerde Tayfun’a ailesi, takımdan ayrılmasını bile söylemişti. Ancak önceki gün oyunda kaldığı süre boyunca oynadığı futbolla hem tribünlerin hem de teknik heyetin beğenisini kazanan genç futbolcuyu, Karadenizliler bağrına bastı. Trabzonspor’un çok büyük bir camia olduğunu dile getiren Tayfun, kulübü için elinden geleni yaptığını söyledi.

‘Çok çalışıyorum’

Gökhan Ünal’ın attığı beraberlik golünün asistini yapan Tayfun, “Trabzonspor’da oynamak kolay değil. Bizim de kendimizi eleştirdiğimiz anlar oluyor. Kendimizi taraftarın yerine koymaya çalışıyoruz. O zaman başarmak için daha çok çalışıyorum. Son haftalarda iyi oynadığımı düşünüyorum. Kayserispor maçında da iyiydim. İlerleyen haftalarda daha iyi olmak istiyorum. Takım içindeki atmosfer çok iyi” diye konuştu.