İstanbul medyası neyin peşinde
15 Aralık 2009 / 14:02

Bugün İstanbul medyasında yer alan bir haber bu kadar da olmaz dedirtti. İstanbul medyası neyin peşinde
Haber özetle şöyle:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu'nda Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile yarın yapacağı 6. ve son hafta karşılaşması için özel uçakla Graz kentine gitti.

Kafilenin hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, transferlerle ilişkin soruları da cevaplandırdı.
Gökhan Ünal'ın ''Galatasaray formasını giymeyi çok isterim'' şeklindeki açıklamasına ilişkin bir soruya da Üstünel, ''Kendisini ispatlamış bir oyuncu, kendisine Galatasaray formasını giydirmeyi düşündüğümüz futbolculardan biriydi. Ama şu an hizmet etmekte olduğu bir kulübü var. Kendisine başarılar diliyoruz'' dedi.
Bu haberi ilk okuduğunuzda gazetecinin sorduğu soruya bakarak şöyle düşünüyorsunuz. Gökhan Ünal Trabzonspor'da oynarken ''Galatasaray formasını giymeyi çok isterim'' demiş.
Pekala haber doğru mu Gökhan Ünal bunu der mi?
Gökhan Ünal bunu demiş ama Trabzonspor forması altındayken, bu demeci vermemiş.

18 Haziran 2007'de Kayserispor oyuncusu iken ve lig bitiminde tatil yaparken kendisine Galatasaray seni istiyor ne düşünüyorsun diye sorulmuş.

Gökhan Ünal da "Sonuçta profesyonel futbolcuyuz. Galatasaray kulübümle anlaşsın, benim için sorun olmaz" demiş.

Gökhan Ünal bunları söylerken Kayserispor futbolcusu idi ve gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da birçok takımın transfer gözdesi idi.

Gökhan Ünal bu röportajdan sonra Kayserispor'da 1 yıl daha oynamış ve 3 Haziran 2008'de de Trabzonspor'a imza atmıştır.

Şimdi Gökhan Ünal'ın 2,5 yıl önceki bir söylemini Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel'e bugün soran ve değerlendirme isteyen gazetecinin niyeti nedir sizce.

Ya da Haldun Üstünel bu soruya sanki dün olmuş gibi nasıl cevap verir?
Haber61