Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Kolombiya'nın Atletico Junior takımının 25 yaşındaki golcü oyuncusu Teofilo Gutierrez, Avrupa'da oynama hayalini gerçekleştireceği için mutlu olduğunu söyledi.



Bordo-mavili kulübün henüz futbolcunun transferini resmi olarak duyurmamasına karşın, Kolombiya basınında futbolcunun bordo-mavili kulüp ile anlaştığı duyurularak, kulüp genel saymanı Mahmut Aksu ile el sıkıştığı fotoğrafa yer verildi.

Gutierrez, Kolombiya basınına yaptığı açıklamada, Avrupa’da hep oynamayı hayal ettiğini belirterek, "Tanrıya şükür ki anlaşma oldu. Bu hayali gerçekleştireceğim için çok mutluyum" dediği aktarıldı.

Golcü oyuncunun, Trabzonspor’a yöneticilerin ve futbolcuların yardımıyla hızla adapte olacağına inandığını ifade ettiği açıklamalarında, "İyi oyuncular baskıdan etkilenmez. Ben baskıya hazırım" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Gutiarrez’in, Kolombiya’da kazandığı paradan çok daha fazlasını Trabzonspor’da kazanacağını, ancak bunun karşılığını vereceğine inandığını söylediği kaydedildi.

FANATİK