Yönetim, Sırp futbolcuyu bitirmeye Avrupa'ya gidiyor... Bonservisini elinde bulundurma kozuna sahip golcüyü ikna için sayısız ismi devreye sokan Trabzonspor'un kurmayları tavan fiyatı ona vermekte kararlı.



Yeni sezon öncesinde önceliği savunma ve forvet transferine veren Trabzonspor’da isimler de büyük ölçüde netleşti. Bu paralelde son zamanlarda da başgösteren gol probleminin çözümü için Karadeniz temsilcisinin 1 numaralı adayı durumundaki Pantelic cephesinde yönetim çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz sezon da yabancı transferlerinde önemli rol üstlenen Mahmut Aksu’nun yine aynı görev ve sorumluluklarla donatıldığı öğrenildi. Aksu’nun yurt dışındaki temaslarını anlık bir şekilde Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile paylaşarak transferleri netleştireceği kaydedildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in de olumlu görüş belirttiği 31 yaşındaki Pantelic’in bonservisini elinde bulunduruyor olması Trabzon’un tek handikapı. Zira son olarak Ajax’ta 25 maçta 16 gol atan 1.85 boyundaki oyuncu bu koz sebebiyle yüksek ve garanti rakamlar istiyor. Trabzon ise Avrupa’ya gitme ve şampiyonluğa oynama fikriyle Pantelic’in aklını çelmeye çalışıyor. Bu arada Bordo-Mavililer’in takımda belirlenecek olan tavan ücreti yeni golcüsüne vermesi de gündemde.

Stoperde bonservis pazarlığı
Diğer yandan Trabzon’un stoper listesinde ilk sırada bulunan Arkadausz Glowacki için de kulübü Wisla Krakow ile bonservis pazarlığı yaptığı biliniyor. Takımında kaptan olan, Polonya Milli Takım formasını da giyen 31 yaşındaki futbolcunun kontratı 2012’de bitiyor. 1.86 boyundaki tecrübeli savunmacı için Krakow’dan yanıt bekleniyor.

FANATİK