Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Aygün'ün yaptırdığı yarısı yeşil beyaz, yarısı bordo mavi olan 200 metrekarelik dev bayrak Bursa şehir merkezine asıldı.



Ligin son karşılaşmasında Fenerbahçe ile berabere kalarak Bursaspor'un şampiyon olmasında önemli rol oynayan Trabzonspor'un taraftarları, Bursaspor taraftarları ile birlikte şampiyonluk kutlamalarını sürdürüyor. Bursa'da yaşayan Trabzonspor taraftarları ile Bursaspor taraftarlarının ortak organizasyonuyla dün akşam saatlerinde şehrin en işlek caddesi olan Altıparmak Caddesi'ne 200 metrekarelik yarısı yeşil-beyaz, yarısı bordo-mavi olan dev bayrak asıldı. Üzerinde 'Avrupa'da yolunuz açık olsun' ve Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Aygün'ün isminin yer aldığı bayrağın asılması sırasında kemençeler çalındı, taraftarlar horon teperek kutlama yaptı. Trabzonsporlu bir taraftar ise söylediği manilerle Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

ORHAN AYGÜN: "ŞAMPİYONLUĞU BİRLİKTE KUTLUYORUZ"

Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Aygün Karadenizliler olarak herşeyden önce doğdukları ve yaşadıkları yer arasında her zaman köprü kurduklarını ifade etti. Aygün, "Gittiğimiz her şehirde kimliğimizle, kültürümüzle, sporumuzla, bordo mavimizle ille de yer edinmişizdir. Bursa'nın ekmeğini yiyoruz, Bursa'nın suyunu içiyoruz. Bursaspor'un şampiyonluğunu da birlikte kutluyoruz. Bursaspor taraftarlarına Trabzonsporlu taraftarlar olarak gittik ve tebrik ettik. Bizim bayrak projemizin olduğunu söyledik. 'Destek verir misiniz?' dedik. Çok sevindiler. Onları tekrar tebrik ediyoruz ve kutluyoruz" dedi.

Bursaspor Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan ise, Trabzonsporlulara canı gönülden teşekkür ettiğini belirtti. Kurtulan, "Biz şampiyon olduk. Şampiyon olmamızda Trabzonspor'un da payı var. Kardeş kulüp olarak ilan ettik. Sonuna kadar da kardeş olacağız. Onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Süper Kupa'da da inanıyorum yanyana oturacağız. Tüm Türkiye'ye Anadolu'nun ne olduğunu göstereceğiz" diye konuştu.


FANATİK